Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Probara tenned a parod huseget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probara tenned a parod huseget?

Figyelt kérdés

Vannak allitolag ilyen szolgaltatasok, hogy beepitett szineszek megkornyekezik az ember parjat es provokaljak ugymond, hogy benne van-e a megcsalasban, amolyan husegteszt, persze nem olcso szolgaltatas.

Egy amerikai baratnom ezt megcsinalta a volegenyevel a srac megbukott, bnom merges volt, de orult, hogy idejeben kiderult.

Mi is keszulunk osszekotni az eletunket, bar meg nem jegyzett el, de annyi ember arul zsakbamacskat, mi lenne, ha en is tesztelnem? Persze felek is tole, de izgat is a dolog.

#próba #kapcsolat #husegteszt
2018. nov. 14. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, undorító és elfogadhatatlan dolognak tartom az ilyesmit. Ha valakivel együtt vagyok, akkor megbízom benne, ha pedig eltűnik a bizalom, vége a kapcsolatnak. Az ilyen szánalmas tesztelgetésekre viszont nem vagyok hajlandó, az úgy már nem bizalom. Velem egyszer amúgy eljátszották, meg is lepódött a drága, hogy miután simán étmentem a teszten úgy kivágtam, mint azt a bizonyos macskát. A féltékenységet, bizalmatlanságot semmilyen szinten nem tolerálom.
2018. nov. 15. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:

8-as hiába írod a valósnak vélt hülyeségeidet, az a helyzet, hogy senkit nem lehet beleerőszakolni egy megcsalásba. Megtörténhet a munkahelyén is, hogy egy őrült nő/pasi egyfolytában ostromolja és ha belemegy, akkor az elméleted szerint nem hibáztatható, mert az a másik tehet róla, hogy addig nem hagyta békén amíg nem ment bele? Mert nem kell ehhez tesztelgetés, megtörténhet bárhol.

Itt az a lényeg, hogy valaki belemegy-e vagy sem. Tök mindegy, hogy pusholva van-e vagy sem.

Amúgy nem tesztelném. Hiába mondanám el, hogy milyen típusú nő tetszhetne a barátomnak, ha az alapján választott nő mégse jön be neki, de a munkahelyén lévő kevésbé csinos fogja meg valamivel és azzal csalna meg. Nem lehet kivédeni ezt. Jól kell választani, de ez sem garancia semmire. Hány olyan történet van, hogy valaki a tűzbe tette volna a kezét a párjáért és mégis...

2018. nov. 17. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!