Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Probara tenned a parod huseget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probara tenned a parod huseget?

Figyelt kérdés

Vannak allitolag ilyen szolgaltatasok, hogy beepitett szineszek megkornyekezik az ember parjat es provokaljak ugymond, hogy benne van-e a megcsalasban, amolyan husegteszt, persze nem olcso szolgaltatas.

Egy amerikai baratnom ezt megcsinalta a volegenyevel a srac megbukott, bnom merges volt, de orult, hogy idejeben kiderult.

Mi is keszulunk osszekotni az eletunket, bar meg nem jegyzett el, de annyi ember arul zsakbamacskat, mi lenne, ha en is tesztelnem? Persze felek is tole, de izgat is a dolog.

#próba #kapcsolat #husegteszt
2018. nov. 14. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Ha kiderül azonnal dobni fog...

Amugy lehet kiprobalnam ha ingyen is lehetne

2018. nov. 14. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem! Sosem tennék ilyet! Belekerül ebbe a helyzetbe megcsal, pedig lehet h nem is tenné.. Ez olyan mintha te ezt szeretted volna.. Te kényszeríted bele. Szerintem ez egy szemét húzás lenne
2018. nov. 14. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Tenné a rosseb. Mit érek el vele? A végén, miután kiderül, valamelyikünk úgyis azt fogja mondani a másiknak, hogy "bibibí, én megmondtam". A bizalomnak, ezáltal a kapcsolatnak meg vége így is - úgy is. Jó sok pénzért tönkretettem a kapcsolatomat. A hülyének is megéri.

Amúgy meg lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de engem egy egyszeri félredugás messze nem zavarna annyira, mintha egy másik férfivel indokolatlanul mély, bensőséges, már-már intim viszonyt alakítana ki. Akár fizikai kontaktus nélkül. Ez viszont nem egyik napról a másikra történik, én meg nem fogok egy színjátszóst sem hónapokig, évekig fizetni ezért.

2018. nov. 14. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

# 2 Jó vicc, szerintem senkit nem lehet belekényszeríteni a megcsalásba, senki nem tart puskát a fejéhez, hogy dugjon félre.

Ez a hűségteszt éppen arról szól, hogy a delikvens gerince mennyire szilárd és egyenes, avagy menníire torz és roppanékony.

Mennyire képes ellenállni a csábításnak, aminek pedig indirekt módon a hétköznapokban amúgy is gyakran ki van téve bárki.

Ha ezen a hűségteszten fejre áll valaki, az nem azért lenne, mert belevitték a rosszba, hanem mert egyszerűen nincsenek morális aggályai, elég mély érzései a párja iránt.

Tudtommal ezek a beépített emberek csak egy bizonyos határig játsszák a szerepüket, szexet nem vállalnak, mert nem szexmunkások, hanem sokszor képzett színészek.

Ha a férfi részéről verbalizálódik egy légyott, tehát felajánlja a szexet a beépített színésznőnek, akkor a dolog itt véget is ér, max. egy hotelben összefutnak a felek, és besétál a barátnő/feleség.

Nem rossz ötlet ez!

2018. nov. 14. 21:50
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg hülyeség. Ha nem is megy bele, akkor sem bíznál benne. Lehet épp nem az aktuálisan felbérelt, általad vagy mások által bombázónak tartott csaj fogja meg, hanem akire nem is gondolnál, akár egy pincérnő, vagy az utcán belebotló szürke egérke, vagy a munkahelyén valaki.
2018. nov. 14. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

A beépített embereket mindig az elcsábítandó fél partnerpreferenciái alapján váogatják ki.

A barátnő elmondja, milyen típusra bukik a párja, nyilván valami hasonlót kell keresni, amilyen a barátnő.

Amit te mondasz, hogy bárhol megtetszhet valakinek valaki, pontosan, ezért kell lemodellezni egy ilyen szitut.

Ha a pasi például sportos, gyakran fut a Margitszigeten, akkor megterveznek egy olyan szitut, hogy a felbérelt színésznő is a szigeten rója a köröket, és valahogy "egymásba futnak".

Ha a pasi gyakran betér egy bizonyos pubba egy-egy whiskyre, akkor ott fog a nő megjelenni a szomszédos asztalnál.

Itt az a lényeg, hogy teszteljék, táncba vihető-e valaki vagy sem.

Az emberek sok csalódástól kímélhetnék meg magukat egy ilyen teszttel, csak sokan fosnának szembenézni a valósággal, akkor is ha anyagilag meg tudnának fizetni egy ilyen szolgáltatást.

2018. nov. 14. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem csak veszithetsz vele.

1. Ha megcsalna akkor vege

2. Ha nem, es elmondod neki akkor nem biztal meg benne es azert lesz vege

3. Ha nem es nem mondod el, akkor eleg onzo vagy es elobb utobb ugyis vege lesz.

( itt arra gondolok h en minden szuper dolgot eloszor a paromnak meselek el, ez egy szuper dolog es nem mondod el... )

2018. nov. 14. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Ismered azt a mondást, hogy "alkalom szüli a tolvajt"? Szerinted ezt miért szokták momdani? Azért mert a tapasztalat ezt bizonyítja. És ez pont ilyen eset. Nem állítom, hogy nincsenek hűtlen ferfiak/nők, de azért valmennyire kell ismernünk azt akivel házasságot akarunk kötni és ugye valamennyi bizalom sem árt a kapcsolatnak. Akiben meg nem vagy biztos azzal miért akarsz lenni?

Lehet, hogy a pasidnak eszébe sem jut más nők után bóklászni de ha te odacsapsz az orra elé egy gyönyörű, kedves, szexi fruskát aki minden szavát lesi, aki érdeklődni fog iránta, aki színészi tehetségével "kierőszakolja", hogy a pasid észrevegye és egyenesen kicsikarja belőle, hogy hivja randira és fektesse már le akkor lehet, hogy megteszi. De nem mert ezt így tervezte csak nem bírt ellenállni a folyamatos profi szintű csábításnak. És ez azért nem igazán életszerű dolog. Az életben inkább általában a pasik kezdeményeznek, és nem biztos, hogy a pasid tenné ezt ha a dolog nem lenne úgy beállítva, hogy tegye.

Mondok egy példát: pasid bejár egy bárba. Odaülteted a nőt, bejön a pasid, megnézi a nőt, iszik egy kávét és elmegy. Elfogadnád?

Vagy másnap is ott lenne a nő? Ha kell harmadnap is és egész héten. Ha akkor se semmi akkor elég volna? Vagy akkor már a nő megszólítaná? Kérne tüzet, megkérdezné hány óra stb? Meddig mennél el, hogy elég legyen? Mert a pasid már szerintem bizonyított de az is valószínű, hogy ha elég sokáig folytatjátok és igazán tetszik neki a nő akkor "oda" lehet juttatni ahová akarod. DE...oda te juttattod. Mert ő annyit tett, hogy látott egy számára jó nőt, megnézte és ennyi. Tovább ebben az esetben ti toltátok a dolgot. Persze senki nem tartott pisztolyt a fejéhez de akkor is addig toltátok a dolgot amíg sikerült.

Én magam nem vagyok szent de megcsalós típus sem. Ha viszont engem a párom így tesztelne és addig húzná amíg beadom a derekam aztán meg diadalmasan "leleplezne" akkor nem kellene kidobnia az biztos. Mert ő repülne.

Másik lehetőség, hogy a csaj bármilyen, valamiért mégsem fogja meg a pasidat. Akkor boldog leszel. Két hét múlva a lakzi után meg megcsal a szomszéd lánnyal mert abban meg megfogta valami.

A legérdekesebb történeteket az élet írja.

A teszted pedig hülyeség.

2018. nov. 15. 00:51
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem próbálnám ki. A pasik itt is leírják, hogy mindenkit táncba lehet vinni, csak akarni kell. Elég egy nő, aki nem csúnya, kicsit kacér, és már csak az a kérdés, hogy kitartóan kell cicáznia, vagy elég egy kis popsi riszálás.

Ez az a teszt, amin minden férfi elbukik. Erre meg felesleges pénzt is kiadni.

2018. nov. 15. 08:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz, hogy ha annyira nem bízol benne, hogy, inkább felbérelsz egy szervezetet.. szegény srác. Csináld csak, de ha kiderül, azonnal dobni fog.
2018. nov. 15. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!