Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem probara a ferjemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem probara a ferjemet?

Figyelt kérdés
Szerintetek hogy tegyem probara hogy mennyire szeret es mit tenne meg ertem? Sajnaltatni akarom elotte magam van okom ra... Es legyszives ne irjatok olyanokat hogy hulyeseg es ez szanalmas mert en is tisztaban vagyok vele csak erdekel ti hogy tennetek koszonom szepen elore is

2017. nov. 30. 21:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Prosztatamasszázs
2017. nov. 30. 21:44
 2/14 A kérdező kommentje:
De most ezt miert kell ha te is tudod hogy hulyeseg?
2017. nov. 30. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem. Mire gondolsz pontosan?
2017. nov. 30. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdés is hülyeség akkor miért kell?
2017. nov. 30. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy haldokló házasságot vizionálok itt, és abban egy nőt, aki talán az utolsó erőfeszítéseket készül megtenni, hogy megmentse azt. Kérdező, jó nyomon vagyok? :D
2017. nov. 30. 21:47
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy mélyebb beszélgetéssel többre mész.
2017. nov. 30. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Itz nagy bukta lesz '-van....
2017. nov. 30. 22:11
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj, de hány éves vagy? 12?

Felnőtt emberek leülnek, megbeszélik a problémáikat és döntést hoznak. Ezzel a játszadozással csak tovább rontod a kettőtök között levő viszonyt, nem segítesz rajta.

2017. nov. 30. 22:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

este amikor nézi a tévét,menj ki a szobából,öltözz át szado mazo late cuccba és menj vissza a szobába.

ha tetszik neki a dolog és vadul megdug,akkor még megmenthető a házasságod.

ha csak ennyit mond-szép vagy batman és mi a vacsora-akkor sajnos ennek vége.

ilyesmi próbában gondolkodjál,ne a hülyeségben.

2017. nov. 30. 22:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy sem tenném.... merthogy ez hülyeség és szánalmas is.

Ráadásul "próbának" máris itt van ez a kérdés... vagyishogy itt vagy TE ezzel a kérdéssel. Merthogy ha jól megnézed, azzal az emberrel együttélni, aki ilyen kérdéseket tesz fel (ilyesmiben fondorkodik) valójában már maga is egyfajta próbatétel.

Szóval én azt tanácsolnám, hogy az helyett, hogy még külön alápakolnál a kapcsolatodnak, inkább örülj, hogy nincs vele baj. Merthogy baj az szok' lenni elég - adja azt az Élet -, szóval nem szükséges külön még keresni is azt.

2017. dec. 1. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!