Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tolerálható, ha a páros női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolerálható, ha a páros női tagja azért fekszik össze mással, mert baleset miatt a barátja deréktól lefelé használhatatlan és nem tudja szexuálisan kielégíteni?

Figyelt kérdés
Együtt marad vele, viszi a háztartást, emelgeti, mosdatja, sétáltatja tolókocsiban, bizonyos fokig el is tartja mert csak a rokkantságiból éhen halna a férfi. De még fiatal ahhoz, hogy lemondjon a szexről időnként lefekszik más férfiakkal, szeretőt tartani nem akar, egyéjszakásokra utazik.

2018. nov. 14. 15:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem tolerálható. Ha ilyen történne a párommal, nem kérdés, hogy vele maradnék. De az sem, hogy szexelnek mással. Nem vagyok fából. Szerintem inkább az elítélendő ha valaki magára hagyja a párját és nem érez felelősséget iránta.
2018. nov. 14. 17:35
 22/29 anonim ***** válasza:
34%
Én az Isten szent színe elött meg fogadtam amikor össze házasodtunk a féejemmel, elnem hagyom semmi féle bajban... Tehát nem hagynám el és nem is kellene más.. Mivel a keze és a szája ép, így nem kell lemondani semmiről.. Nekem van ismerősöm aki feladta az ápolást a férje éber kómában van... 5 éve hogy elhagyta a felesége... Minden nap sír... Szörnyű látni szegényt...
2018. nov. 14. 17:48
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

Deréktól lefelé. Tehát a nyelve és az ujjai működnek. Akkor miért is ne tudná kielégíteni? Esetleg egy vibrátort is bevetve simán szexelhetnek.

30N

2018. nov. 14. 18:05
 24/29 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező!Szerintem Te magad vagy a páros női tagja!Szerintem vágyszbegy jó szexszre,csak nem tudod,mit tegyél,helyesen cselekednél vagy nem.Kíváncsi vagy mások véleményére,mert nemtudod,el tudsz-e mejd számolniva lelkiismereteddel,hiszen szereted a párod!Ugye igazam van?
2018. nov. 14. 19:00
 25/29 anonim ***** válasza:
83%

Engem nem tudna kielégíteni senki se nyelvvel, se ujjal, mert nem élvezem úgy. Az max. nálam a bevezető, fel sem ér azzal, hogy a pénisz hatoljon belém.

Ha én lennék ilyen beteg, azonnal felajánlanám a páromnak, hogy feküdjön le másokkal nyugodtan. Minden más csak önzésből fakad.

Hogy kell-e tudnia róla? Ha a nő úgy gondolja, hogy szereti és nem akar neki fájdalmat okozni, akkor azt sem ítélem el, ha titokban csinálja. De ebben a helyzetben egyáltalán nem neki kéne felhoznia ezt a témát, hanem a bénult félnek.

2018. nov. 14. 19:02
 26/29 anonim válasza:
45%
25-ös. Ha azt akarja hogy belehatoljanak akkor egy egyszerű sexkellék..... úgy hívjàk hogy... Műpénisz könnyen segíthet ezen a problémán.
2018. nov. 14. 19:36
 27/29 anonim ***** válasza:
58%

Azokat, hogy a francba tudta bárki lepontozni aki azt írta, hogy a párja mellett maradna és nem dugna félre?

Az meg fel van pontozva, aki kijelenti, hogy simán elhagyná a párját... Gratula.

2018. nov. 14. 20:16
 28/29 anonim ***** válasza:
73%
Mondanám,hogy nem tolerálható,de szembe kell nézni a kemény igazsággal.Ilyen esetben kiderül,hogy nem érdemes álomvilágban élni másokkal kapcsolatban.Mondjuk most biztos durvát mondok,de ha valami folytán a férfi van olyan naiv,hogy elhiszi nem csalják meg,jobb,ha a nő soha nem mondja el neki az igazat.Egy "használhatatlan" férfi önértékelése hová süllyedjen még?
2018. nov. 17. 14:49
 29/29 anonim ***** válasza:

Almodovar: Eleven hús.

Erről szól, nagyon nagy film...

2023. jún. 23. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!