Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálható, ha a páros női tagja azért fekszik össze mással, mert baleset miatt a barátja deréktól lefelé használhatatlan és nem tudja szexuálisan kielégíteni?
Figyelt kérdés
Együtt marad vele, viszi a háztartást, emelgeti, mosdatja, sétáltatja tolókocsiban, bizonyos fokig el is tartja mert csak a rokkantságiból éhen halna a férfi. De még fiatal ahhoz, hogy lemondjon a szexről időnként lefekszik más férfiakkal, szeretőt tartani nem akar, egyéjszakásokra utazik.2018. nov. 14. 15:59
1/29 anonim válasza:
Nem. Kiveve ha megbeszelik ezt de anelkul ugyanolyan megcsalas.
2/29 anonim válasza:
Ez a könyv:
pontosan erről szólt, a férj (I. világháborús rokkant veterán) JAVASOLTA a feleségének, hogy keressen szeretőt. Csakhogy a fagyi visszanyalt, a nő beleszeretett a másik pasiba.
3/29 anonim válasza:
Nem!!!!! Aki ilyet tesz az egy kva már bocsánat. Én teljesen elítélem ,egy igazi kapcsolatban jóban rosszban ki kell állni egymásért és egymás mellett. Aztán majd nézhet ha valahogy felépül a férfi és úgy kidobja mint azt a bizonyost.:@
4/29 A kérdező kommentje:
Egy ilyen balesetből nincs felépülés, sosem fog lábra állni, és sosem tudja a péniszét rendeltetésszerűen használni.
Akkor no szex mindhalálig?
2018. nov. 14. 16:05
5/29 anonim válasza:
Tehát akkor #3-as, ha a nőnek ez elfogadhatatlan, akkor amennyiben emiatt elhagyja a rokkant párját, akkor már nem k!rva?
6/29 anonim válasza:
Az utolsó maga sem hiszi el amit irt😂ennyire ne legyünk már álszentek meg naivak!
8/29 anonim válasza:
Le lehet pontozni de nekem akkor is ez a véleményem. Nyilván nem ő akarta hogy lebénuljon. Legalább akkor mondja meg neki.
9/29 anonim válasza:
Attól függ.
A pasi tud róla?
Ha igen, akkor sima nyitott kapcsolat, nincs benne semmi rossz.
Ha nem, akkor sima megcsalás, ami undorító.
10/29 anonim válasza:
Szerintem abszolút. Sőt. Szerelem, meg emberség ide vagy oda, én elhagynám a férfit.
És ha én lennék a férfi, vagy az, aki lebénult, én is azt akarnám, hogy hagyjon el, és keresse meg a boldogságát. Ne tegye tönkre az életét miattam.
Gyerünk, pontozzatok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!