Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálható, ha a páros női tagja azért fekszik össze mással, mert baleset miatt a barátja deréktól lefelé használhatatlan és nem tudja szexuálisan kielégíteni?
Teljes mértékben egyet értek a #10-el. Senkitől nem lehet elvárni, hogy örökre mondjon le a szexről és egyedül ápolja közben.
Azt már csak megjegyzem, más kérdéseknél meg az megy, ha a nőnek csak átmeneti problémája is van, ne csodálkozzon, ha megcsalják.
Fogalmad sincs, hogy milyen kerekesszékesnek lenni, vagy ilyen emberrel együtt élni, igaz? :D
Nekem nem toleralhato. A paromnak balesetből kifolyólag volt gondja, de vágy volt mindig reszéről, " állt" is, de behatolás nem lehetett (a miértet hagyjuk). Nekem ez soha nem okozott gondot, van mas opció is, mindkettőnknek mindig nagyon jó volt sőt, lényegesen erősebb org lehetséges mint hagyomanyos módon. Persze profi volt benne, a körülmények rákényszeritették. Előző bnőjé vel egy modell lánnyal 7 évig volt együtt és nem emiatt szakítottak....
Minden csak hozzáállás kérdése, nekem a "probléma" ellenére ő a mindenem, soha nem hagynam el egy "farokert".
Nehéz ez.
Egy ismerősöm férje agyvérzést kapott és lebénult. A nő ápolta, gondozta, mindent megtett mire végre elérték hogy nagynehezen mozogni tudott a lakásban, meg egyedül enni. Erre újra agyvérzés, mostmár ágyban fekvő totálisan. A nő gürizik látástól-vakulásig, ápolót fogadott a pasi mellé aki vele van míg ő dolgozik. Esélye sincs kikacsintgatni, mert dögfáradt. Ha megtenné én akkor sem ítélném el. A férfit nem hagyja el, mert mégiscsak a férje, pedig sok jót előtte se kapott tőle, a pasi egy alkoholist bunkó ember volt amióta világ a világ.
Azért kíváncsi lennék hány férfi áldozná fel így az életét egy nő miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!