Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt a legnagyobb lecke,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb lecke, amit tanultatok, miután megtudtátok, hogy szeretője van a párotoknak?

Figyelt kérdés
Tényleg a lelki fejlődés, belső gyarapodás szolgálatába állíthatók a traumatikus magánéleti tapasztalatok, vagy ez csak a pzitív pszichológia hurráoptimista parasztvakítása?

2018. nov. 13. 21:26
1 2
 11/12 Bence_ ***** válasza:

A padlóról már lábra álltam.

Megtanultam odafigyelni a megérzéseimre, hogy figyelek a boldogságomra.

2018. nov. 14. 10:07
 12/12 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sokat tanultam belőle, pár példa:

- Férfi és nő között nincs barátság. Az egyik mindig többet akar, de lehet, hogy mindkettő. Ezt korábban is így gondoltam, de ez csak megerősített benne.

- Nézd meg az anyját (+apját, +mostohaanyját), vedd el a lányát! Szóval ne kezdj elvált (hűtlen) szülők gyerekével, olyannal meg pláne ne, akinek a szülei több házasságból se tanultak.

- Szép dolog a bizalom, de azért ne légy teljesen vak, egy kis egészséges féltékenységre, gyanakodásra mindig szükség van.

- Nem érdemled meg, hogy más (tettei) miatt boldogtalan legyél.

- Ha a a párod egyre gyakrabban benned keresi a hibát, olyanokért piszkál, ami korábban nem volt gond, kezdj el gyanakodni. Ilyenkor nagy eséllyel már nem szeret és/vagy tudat alatt a saját bűntudatát enyhítendő húz le: Sokkal könnyebb az embernek a másikat hibáztatni, mint saját magát. Senki nem mondja azt, hogy azért csalom meg a másikat, mert én vagyok a rohadt szemét. Ő tehet róla, mert .... Egyszerű pszichológia az egész.

2018. nov. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!