Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm (? )
Sztori röviden
Barátnőm félrek*félt,bevallotta,megbánta,bla bla bla további csöpögős szarok.Könyörgött,hogy bocsássak meg megbánta egyszeri alkalom volt(itt jön a lényeg),kérjek tőle amit akarok csak ne szakítsak vele.Ok,"megbocsátottam"(nyilván nem),mégis mit kérjek? :D Valami olyan dolog kellene,amivel nagyon megtaníthatom neki egy életre a leckét.Az alap,hogy miután "itt végzek" kidobom mint macskát szarni,csak nem tudom mi is legyen az a dolog,hisz akármit megtesz ha nem szakítok vele.
Ötletek?
6:csak miután a tiedet.
5:nem rossz ötlet. :D
4 évig voltunk együtt.Ha 4 év után simán megtudott csalni,az azt jelenti,hogy 1;ez a 4 év nem jelentett neki semmit,2;most megtette máskor is megtenné,3;egy r*banc
4 évvel ezelött is elmondtam neki,hogy akármit megkap tőlem,soha nem fogom elhagyni,de az egyetlen dolog amit NEM TUDNÉK neki megbocsájtani az az,ha megcsalna.Ezt az egy dolgot kértem,hogy soha ne feküdjön le mással.Minek kisértette a sorsát.Ha velem megtette mással is megfogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!