Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm (? )

Figyelt kérdés

Sztori röviden

Barátnőm félrek*félt,bevallotta,megbánta,bla bla bla további csöpögős szarok.Könyörgött,hogy bocsássak meg megbánta egyszeri alkalom volt(itt jön a lényeg),kérjek tőle amit akarok csak ne szakítsak vele.Ok,"megbocsátottam"(nyilván nem),mégis mit kérjek? :D Valami olyan dolog kellene,amivel nagyon megtaníthatom neki egy életre a leckét.Az alap,hogy miután "itt végzek" kidobom mint macskát szarni,csak nem tudom mi is legyen az a dolog,hisz akármit megtesz ha nem szakítok vele.

Ötletek?

2013. dec. 21. 16:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Te sem vagy jobb nála...
2013. dec. 21. 16:28
 2/32 anonim ***** válasza:
79%
Ne légy se**fej vele - hiába volt ő az. Mutasd meg, hogy van gerinced, és szakíts vele. Nem kell semmi szemétkedés. Ezzel is megmutathatod, hogy te nem vagy alpári.
2013. dec. 21. 16:28
 3/32 A kérdező kommentje:
OFF-ot mellözzük pls,kérdésre várok választ.
2013. dec. 21. 16:29
 4/32 anonim ***** válasza:
49%
Cumiztasd le és dobd ki. Egyébként én sem értem, miért akarsz lesüllyedni a szintjére (vagy az alá).
2013. dec. 21. 16:33
 5/32 anonim ***** válasza:
Maszturbáljon egy teli buszon és vedd fel videóra. :DDDDDDDDDD
2013. dec. 21. 16:33
 6/32 A kérdező kommentje:

6:csak miután a tiedet.

5:nem rossz ötlet. :D

4 évig voltunk együtt.Ha 4 év után simán megtudott csalni,az azt jelenti,hogy 1;ez a 4 év nem jelentett neki semmit,2;most megtette máskor is megtenné,3;egy r*banc

4 évvel ezelött is elmondtam neki,hogy akármit megkap tőlem,soha nem fogom elhagyni,de az egyetlen dolog amit NEM TUDNÉK neki megbocsájtani az az,ha megcsalna.Ezt az egy dolgot kértem,hogy soha ne feküdjön le mással.Minek kisértette a sorsát.Ha velem megtette mással is megfogja tenni.

2013. dec. 21. 16:39
 7/32 Emberek ***** válasza:
100%
Te megmondtad neki, és ez a lényeg, innentől fogva dobd ki, és kit érdekel?
2013. dec. 21. 16:42
 8/32 anonim ***** válasza:
27%
Ebbe most nem akarnék belefolyni, de az azért érdekelne, hogy mivel jobb az, amit te csinálsz. 4 év kapcsolat után ő félrelépett, amit sajnál - ami persze semmit se jelent, ha már egyszer megtette-, te viszont 4 év kapcsolat után képes vagy vele ezt megtenni?
2013. dec. 21. 16:42
 9/32 anonim ***** válasza:
18%
Hatalmas pacsi a kérdezőnek. Tanítsd móresre a kis rib.ncot hogy egy életre megtanulja. Amit én kérnék a helyedben az MINDEN szó szerint MINDEN amit eddig nem akart neked szex közben engedni. Bár ez a buszos ötlet sem rossz.
2013. dec. 21. 16:46
 10/32 Emberek ***** válasza:
100%
ez surmóság amit a kedves kérdező akar tenni, de ha meg akarja, akkor tegye! magát állítja be hülyének, és f***kalapnak, de ez már az ő sara.
2013. dec. 21. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!