Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy a barátnőm megcsalt a kapcsolat elején. Veszekedtünk meg hogy ő sajnálja nagyon. Én meg bocsájtottam neki. De ő meg gondolkozik. Akkor van más pali a láthatáron neki? Többi lent
Figyelt kérdés
Felhívtam megkérdezte igen ki az. "Szia én vagyok" elkezdett suttogni. Azt mondta moziba van de mikor lerakta a telefont egy hangos zenét hallottam. Mit csináljak tovább várjak vagy szakitsak vele. nem hivott vissza se nem beszélünk Facebook-on se2013. dec. 20. 08:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes ilyenre várni, aki ilyen nem is fog megváltozni és eléggé úgy tűnik, hogy csak te szeretnéd nagyon ezt a kapcsolatot. Szóval szerintem mond meg neki, hogy ez így nem mehet tovább és keress valami jó csajt.:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem se eroltesd. Ha mar az elejen ilyen gondok vannak (megcsalas, hazudozas, gondolkodas), akkor ugysem lesz belole semmi jo.
3/5 A.R. válasza:
Fujj ez felháborító, MI AZ, HOGY MÉG Ő GONDOLKOZIK MIKOR Ő CSALT MEG??!!!!!!!!! UNDORÍTÓ AZ ILYEN SZABADULJ MEG TŐLE AMILYEN GYORSAN TUDSZ!!!! Mellesleg 2 oka lehet: vagy van valaki a képbe vagy játsza az eszét. Állj oda face to face lássa, hogy kemény pasi vagy és mondd meg neki, hogy ha játsza magát akkor álljon le ha van valakije húzzon el. Ennyi. Nem is tudod mennyit fogsz a szemében nőni.
4/5 anonim válasza:
Figyelj! Ne számíts rá úgy, mint életed párjára, de szexpartnernek azért megtarthatod. Van aki ilyen fajta, és azért hazudott, mert neked ezt nem lehet őszintén elmondani, mivel rosszul reagálod le, ahogy jelen példa is mutatja. Ő ilyen, de ettől még nem gonosz.
5/5 anonim válasza:
Neki Nagyobb a mozgástere a piacon ha új partner kell neki. Szerintem te azért bocsátottál meg neki merthát akkor nem marad kivel szexuálni. Ő annyira nem volt szerintem oda érted, husz megcsalt.Persze sajnálja de mégis mit mondott volna. Engem is sajnálnak olykor ha lekoptatnak kidobnak stb de azért mert tudják hogy nekem rossz, ha nekik lenne rossz akkor szenvednének belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!