Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónapja vagyok együtt a párommal és kisebb hülyeségeken néha veszekedtünk, ami benne van minden kapcsolatba, de mostanába szinte mindennap veszekszünk valami kis hülyeségen. Kezd kihűlni a kapcsolat? Pedig ő is mondja hogy nem akar veszekedni
Szerintem beszélgessetek erről sokat. Mik az elvárásaitok egymás felé és hasonlók, mitől lehet ez.
Maga a veszekedés szerintem nem gond, sőt...teljesen normális velejárója egy kapcsolatnak. Inkább veszekedjetek, minthogy mindig csak nagyot nyeltek.
Nálunk is volt válság és akkor mindenre érzékenyebben reagáltunk, majdnem ráment a kapcsolatunk. De szerencsére tulétük és most boldogabbak vagyunk mint valaha, persze ugyanugy veszekszünk, de megbeszéljük a gondot és a végén csak lerendezük, hogy HüPi én is meg "ő" is és mosolyogva egymáshoz bújunk
Mi pont tegnap voltunk 2 évesek és mi is állandóan veszekedtünk és veszekszünk is, de imádjuk egymást. Régebben azért több volt a vita, sőt akkor volt hogy egyikünk, másikunk fel akarta adni a kapcsolatot, de akkor ezekszerint haladunk, egyre inkább elviseljük a másik hülyeségeit, de ehhez a nagy szerelem kellett. Nem feltétlenül kihülésről van szó, mert mint mondottam mi 2 éve csináljuk ezt és mostis nagyon szeretem, sőt egyre jobban szeretem.
Beszélgessetek sokat, használjátok az empátia képességét és néha adjátok fel a dacosságot, és néha engedjetek a másiknak. Szerintem meg lehet ismerni a másikat, és akkor tudjátok, hogy hogyan kell kezelni.
Ha szeretitek egymást akkor harcoljatok egymásért!
sya. mi is így jártunk. tavaly októberben jöttünk össze és egy tökéletes kapcsolat volt. minden olyan volt mint egy álom. első csók egy film alatt, vacsora az elsó együtt töltött estén, virág, éjszaka folyópart... és a nyáron sokat veszekedtünk, vagyis inkább ilyen kis viták voltak. és két-három pillanat múlva minden rendben volt. a fő gond az volt, hogy az ő szellemisége fejlettebb volt és én nem akartam ezt elfogadni, vagyis az egó tombolt bennem. Majd mindezt követően elolvastam azt a könyvet, ami után olyan sokat fejlődött. És tudod mi történt? A kapcsolatunk annyit fejlődött. Soha nem szerettem valakit ennyire, mint őt.
Remélem nektek is így lesz, s segíthettem egy kicsit.Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!