Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm (? )
Sztori röviden
Barátnőm félrek*félt,bevallotta,megbánta,bla bla bla további csöpögős szarok.Könyörgött,hogy bocsássak meg megbánta egyszeri alkalom volt(itt jön a lényeg),kérjek tőle amit akarok csak ne szakítsak vele.Ok,"megbocsátottam"(nyilván nem),mégis mit kérjek? :D Valami olyan dolog kellene,amivel nagyon megtaníthatom neki egy életre a leckét.Az alap,hogy miután "itt végzek" kidobom mint macskát szarni,csak nem tudom mi is legyen az a dolog,hisz akármit megtesz ha nem szakítok vele.
Ötletek?
Semmit ne kérj.
Vagy legyél több mint ő, vagy összeilletek...
10:Képes.
Nem tudom,fiú vagy-e,vagy lány,de képzeld magadat a helyembe.Itt voltunk,tervezgettünk,rettentően szerettem,és átvert.Ezt a megcsalás témát mindig is kesztyüs kézzel kezeltem.4 évig hüséges voltam,ott voltam neki mindig,és tényleg rettentően szerettem.Azok után,hogy lefeküdt egy másik pasival,mégis hogy szerethetném?Hogy érinthetném ugyanúgy,mint azelött?Hogy csókolhatnám,mikor tudom,hogy a srác oda dugta a farkát?btw,igen képes.Ez már csak egy kis revans részemről.Ő megalázott engem(a szememben ez megalázás),én miért ne tenném vele?
Mint ahogy a 11-es is mondta,ez csak egy kis lecke.Bántani nem fogom,hisz isten nem ver bottal(bántottam én helyette a srácot,akivel félredugott).
Gondoltam rá,hogy úgymond "megerőszakolom"(elkapom,aztán szárazon addig dugom még ÉN el nem élvezek,aztán fel is út le is út)de az too mainstream.
Az a buszos tényleg nem rossz...:D
Csak a harag és düh beszél belőled. Ha mégis megtennéd, nagyon fogod bánni, hogy így tettél azzal, akit egykoron szerelmednek hívtál. Nem engedheted, hogy a düh felülkerekedjen a józan gondolkodáson.
Vagy bocsáts meg neki, vagy dobd ki.
Szexben igazából nem volt gond.1.voltam neki,tehát mindent megkaptam amit csak kértem,és ki szerettem volna próbálni.
Ez a kapcsolat akkor halálra lett itélve,mikor megcsalt.Ha,megtudnám neki bocsátani,akkor is ott az az aprócska tényező,hogy azóta mióta elárulta,hogy mit tett(cirka 1 hete)3 nővel feküdtem le a tudta nélkül.
Lehet, hogy ő legnagyobb ludas, de inkább hagyd el. Jobb lesz úgy.
Kár, hogy ez kellett ahhoz, hogy kiderüljön mégis milyen egy sekélyes ember vagy. Szegény csaj..
"4 évig voltunk együtt.Ha 4 év után simán megtudott csalni,az azt jelenti,hogy 1;ez a 4 év nem jelentett neki semmit,2;most megtette máskor is megtenné,3;egy r*banc
"
4: lehet, hogy nem foglalkoztál vele eleget, lehet, hogy ellaposodott kapcsolatotok, lehet, hogy túl fiatal volt amikor megismert, és nem élte emiatt ki magát, stb stb. Ne mindig másban lásd csak a hibát, annak ellenére h ő csalt meg.
A bosszúval meg nem mész semmire. Először is magadat mutatod be ezzel másoknak, plusz ez még vissza is üthet a későbbiekben.
Engem 5 év után csaltak meg, mégis annyit tettem csak, hogy kidobtam. A legnagyobb csalódás ilyenkor a másik fél számára, ha téged egy sokkal jobb nővel lát, akkor jön rá mit vesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!