Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm (? )

Figyelt kérdés

Sztori röviden

Barátnőm félrek*félt,bevallotta,megbánta,bla bla bla további csöpögős szarok.Könyörgött,hogy bocsássak meg megbánta egyszeri alkalom volt(itt jön a lényeg),kérjek tőle amit akarok csak ne szakítsak vele.Ok,"megbocsátottam"(nyilván nem),mégis mit kérjek? :D Valami olyan dolog kellene,amivel nagyon megtaníthatom neki egy életre a leckét.Az alap,hogy miután "itt végzek" kidobom mint macskát szarni,csak nem tudom mi is legyen az a dolog,hisz akármit megtesz ha nem szakítok vele.

Ötletek?

2013. dec. 21. 16:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

btw nem értem a felháborodást,a kérdés nem az volt,hogy ki a bunkóbb,én,vagy ő.

Ha túltette magát az együtt töltött 4 éven,akkor azon is túlfogja hogy kicsit móresre tanítom.

17: Dehogynem foglalkoztam,talán még túl sokat is.Minden mást a háttérbe helyeztem mellette,ő volt a legelső.Ellaposodott a kapcsolat?I don't think so.

Mint mondtam szexualitásban nem volt gond,tökéletesen ismertük egymás testét,és igenis változatos volt a repertoár,nem az a "egy héten 1x,ugyanabban a pózban majd alvás egymásnak háttal"szex.

2013. dec. 21. 17:15
 22/32 anonim ***** válasza:
80%

hát haver a válaszaidat elnézve nem csoda, hogy félreb*szott, azon csodálkozok, hogy 4 évig kibírta.

ON: kérjél hármaszexet a barátnőjével (ha valamelyik bejön ha nem válassz random p*csát)

2013. dec. 21. 17:16
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ő súlyosat hibázott. De nem kötelező ettől még leereszkedni egy szintre. A férfiembernek a méltósága az egyetlen olyan amit nem vehetnek el tőle.

elszegényedhet,megcsúnyulhat,beteg lehet, de a méltóságod az egyetlen amit csak akkor vehetnek el, ha odaadod.

Semmit se tegyél. Vagy bocsásd meg neki, de akkor bocsásd is meg, vagy ne, és szakíts vele.

Ez a nemes viselkedés egy férfi részéről!

Az aljas viselkedést hagyd meg azoknak akik olyanok.

2013. dec. 21. 17:20
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ő megcsalt, elmondta neked, majd te őt háromszor, és még ezek után meg akarod szívatni? Szerintem összeilletek.
2013. dec. 21. 17:21
 25/32 A kérdező kommentje:

Megbocsátani?Esélytelen.

Elöbb megyek haza szilveszter éjszaka józanul,minthogy megbocsássak neki.Semmit nem érzek most már iránta,helyette áldom a szinészi képességeimet,hogy egy hete játszom a szerepemet,mintha mi se történt volna.

Alszom még rá egyet,hogy csinálok-e valamit,vagy csak szimplán egy életre kidobom.Igazából semmi olyat nem tudnék tenni,ami ne ütközne törvényekbe(pl a buszos is igazi szivatás csak akkor lenne ha utána feldobnám netre,ami viszont már ugye büncselekmény)

Hármas szex-el semmit nem érnék el,sőt még élvezné is.

Huga,nővére nincs akit megdughatnék,anyját meg nem akarom

Úgyhogy megvagyok lőve,hála a törvényeknek. :D

2013. dec. 21. 17:25
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menjen Isten hírével, és kész.
2013. dec. 21. 17:26
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

"Úgyhogy megvagyok lőve,hála a törvényeknek"

Hát tény, hogy jobb lenne a világ ha az ilyenek ténylegesen meg lennének lőve.

A kérdésedre válaszolva: 3x csaltad meg azóta... nem elég, h egy elcseszett majomszar vagy, még jobban le is akarsz süllyedni ennél a szintnél (ha van még lejjebb egyáltalán). Gratulálok hozzá. Ebből is látszik, hogy az értelmi szinted konjugál a nullával. De legalább már tudjuk, h miért csalt meg. Máris megérte felraknod a kérdést, megkaptad a választ a miértre. Hiába, a GYK mindenre tudja a választ.

Jah, és abba is gondolj bele, h ha már megcsaltad, akkor ő vajon mit fog tenni bosszúból veled..

2013. dec. 21. 17:38
 28/32 A kérdező kommentje:

Csaltam meg?Mint mondtam,rég nincs köztünk szerelem(legalábbis a részemről)

Naponta 1x-2x átjön,meghúzom de hogy nálam aludjon vagy egyáltalán annyit halljon tőlem,hogy "szeretlek"...nos...az esélytelen.

Nem tekintem megcsalásnak úgy hogy részemről ez már nem kapcsolat.

2013. dec. 21. 17:44
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha vonz az, h seggbe, és még nem csináltátok, akkor vágd análba, aztán szájba.
2013. dec. 21. 19:20
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
megbocsátottál neki (legalábbis azt hiszi) ergo JÁRTOK!!! -> 3 csajjal megcsaltad azóta! ne csinálj vele semmi butaságot, szakíts vele, mondd el neki, hogy nem tudsz megbocsátani, elb*szta, ennyi. elég büntetés neki, hogy egy ideig küzdenie kell a lelkiismeretével. te meg már túlléptél rajta, tehát felesleges bármilyen elégtételt tenned. vagy mondd el neki azt is, hogy azóta 3 csajjal is dugtál, hidd el eléggé meg fogja viselni...
2013. dec. 22. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!