Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha megtudtátok, hogy a pasitok megcsal, mit csináltatok? (sztorikat! :D)
El sem mondta volna, ha nem lett volna nagy a lebukás veszélye. :D Először tagadta és csak annyit mondott, hogy csak csók volt. Kb rá 1 hétre mondta el, hogy le is feküdt a csajjal. Nem örültem neki, totál kikészített lelkileg. Rá is ment a kapcsolatunk. Nálam nincs még egy esély, mert mi a biztosíték arra, hogy nem csal-e meg megint? Ezzel csak azt értem el nála, hogy hiába ő csalt meg engem és nem én őt, még ő van felháborodva sőt csak beszélni sem hajlandó velem!
19/L
Megkérdeztem, hogy akarja e folytatni a kapcsolatot? Azt mondta igen. Nekem csak egy feltételem volt. Én is lefekszem mással és kvittek vagyunk.
Természetesen nem ment bele. Szakítás.
Ha bele is ment volna akkor megteszem és utána szakítok.
Sosem szabad megadni azt az örömöt a másiknak ( ha máár volt ekkora genyó), hogy lássa a fájdalmad.
Az én exem pl megrökönyödött, hogy faarccal megkérdeztem ezt tőle. Belül persze összetörtem, de neki ezt nem kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!