Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mernétek e kezdeni ilyen nővel, akiről ilyeneket
megtudtatok?
Figyelt kérdés
A munkahelyen összeismerkedtem egy nővel ő 25, én 32. Nagyon szimpatikusnak tűntünk egymásnak első látásra. Nagyon sokat beszélgettünk. Ő egy szorgalmas beszédes nő(másodállásban is dolgozik sokat). Viszont ahogy egyre jobban megismertem egyre rosszabb dolgok derültek ki róla: Ő már többször megcsalta az aktuális barátját(4ről biztos tudomásom van,amit ő nem is tagadott). Ezekkel több hónapig csalta a barátját. Velem is úgy ismerkedett,mintha egyedülálló lenne. Csak ezeket az ismerkedés után pár hónappal tudtam meg addigra szerelmes lettem bele.Viszont dühít,hogy ilyen dolgai voltak és erről szinte az egész munkahely tud. Nem tudom mitévő legyek,szerelmes vagyok bele,de így nem biztos,hogy meg tudnék bízni benne.Már le is feküdtünk párszor(amiben nagyon jól összepasszolunk).Viszont még megvan az aktuális barátja,ha én bevállalnám vele a komoly kapcsolatot akkor otthagyná. Na ez se tetszik ,hogy csak azért hagyná ott,ha már biztos a következő. Nem tudom mitévő legyek.
Az a nő mindig ( volt/van/lesz ) egy utolsó senki a nők között, aki munkahelyen, vagy zárt haveri körben, kézről-kézre adják.
Az ilyen nőnek sem tartása, sem becsülete nincs, és nem is lesz. És még az sem igaz, amit kérdez, nem hogy ő maga.
2018. okt. 3. 11:30
3/13 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra semmiképp.
2018. okt. 3. 11:32
4/13 anonim válasza:
Akkor már képes volt megcsalni valakit, az nagy eséllyel csalná a következőt és a következőt is.
Ez szerintem nem olyan dolog, amit ki lehet nőni.
Van akinek ilyen vére.
5/13 anonim válasza:
Nőként írom, hogy szerelem ide vagy oda, eszedbe se jusson egy ilyen megbízhatatlan, kapcsolatfüggő lotyóval kezdeni, mert nem fog miattad megváltozni. Csak idő kérdése és veled ugyanolyan roh@dék módjára fog bánni, mint ahogy ezt az exeivel és a jelenlegi párjával teszi.
6/13 anonim válasza:
#2-vel teljesen egyetértek.
2018. okt. 3. 11:33
7/13 anonim válasza:
Nem tartom jó ötletnek.
32/f
2018. okt. 3. 11:55
8/13 anonim válasza:
Haver a vér nem válik vízzé. Téged is ugyan úgy megcsalna. Ilyen lány (mert ez nem nő, csak lány) maximum szexkapcsolatra kellene és akkor is csak ha egyedülálló lenne. Egy felnőtt ember tudja már lezárni a kapcsolatát a másik féllel. Ha nem megy a dolog nem kell erőltetni. Sose értettem, miért jó megcsalni a másikat.
Dugd meg még párszor, másra nem jó. Aztán dobd, mert hosszú távon magaddal b.aszol ki. Úgy tudsz kiszeretni belőle, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot. De amig összejártok.. addig csak magadat kínzod.
2018. okt. 3. 12:06
9/13 anonim válasza:
Teljesen kizárt, hogy komoly kapcsolatot akarnék tőle...
2018. okt. 3. 12:06
10/13 anonim válasza:
Hát már eleve nem jönnék olyannal össze, akinek éppen kapcsolata van. Gondolj bele, aztán te leszel neki az állandó barát s téged is ugyanúgy dobni fog majd egy jobbat ígérőért. Eleve nincs meg a bizalom, így nem lehet stabil kapcsolatot elindítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!