Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mernétek e kezdeni ilyen nővel, akiről ilyeneket megtudtatok?

Figyelt kérdés
A munkahelyen összeismerkedtem egy nővel ő 25, én 32. Nagyon szimpatikusnak tűntünk egymásnak első látásra. Nagyon sokat beszélgettünk. Ő egy szorgalmas beszédes nő(másodállásban is dolgozik sokat). Viszont ahogy egyre jobban megismertem egyre rosszabb dolgok derültek ki róla: Ő már többször megcsalta az aktuális barátját(4ről biztos tudomásom van,amit ő nem is tagadott). Ezekkel több hónapig csalta a barátját. Velem is úgy ismerkedett,mintha egyedülálló lenne. Csak ezeket az ismerkedés után pár hónappal tudtam meg addigra szerelmes lettem bele.Viszont dühít,hogy ilyen dolgai voltak és erről szinte az egész munkahely tud. Nem tudom mitévő legyek,szerelmes vagyok bele,de így nem biztos,hogy meg tudnék bízni benne.Már le is feküdtünk párszor(amiben nagyon jól összepasszolunk).Viszont még megvan az aktuális barátja,ha én bevállalnám vele a komoly kapcsolatot akkor otthagyná. Na ez se tetszik ,hogy csak azért hagyná ott,ha már biztos a következő. Nem tudom mitévő legyek.
2018. okt. 3. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jaj, dehogyis.

Szerintem te már döntöttél, mert azt mondod szereted, de ebből csúnya pofára esés lesz. Nem melletted fog megváltozni.

2018. okt. 3. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Merni mernék csak nem akarnák. Esetleg pár pásztoróra erejéig bár ha a munkahelyen nyílt titok a múltja-jelene akkor nem biztos, hogy be szeretnék kerülni a szájról szájra adott listára.

Komoly kapcsolatra meg....no neee

2018. okt. 3. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem pont összeilletek. Téged nem zavart, hogy van barátja, mégis lefeküdtél vele párszor, szóval erkölcsileg, gondolkodásmódban hasonlóak lehettek.
2018. okt. 3. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!