Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb lecke, amit tanultatok, miután megtudtátok, hogy szeretője van a párotoknak?
Összetörtem ripityára és akkor onnan kezdeni valamit.
Kétlem, hogy a fájdalom, a gyötrelem gyarapítana bármit is.Ja de, az alkotóművészeknek remek témalehetőség, a közönség zabálja mások nyomorát.
Levetkőztem a naivitásomat. 13 évig vakon hittem abban, hogy becsületes, őszinte, és nem utolsó sorban hűséges a férjem, akiért tűzbe tettem volna a kezem. Erre jön egy 26 éves pic.sa, akinek nem csikos a hasa a szüléstől, nem kopik le a körme a takarítástól, és borít miatta mindent.
Utána megtanultam azt is, hogy a karma létezik, és mindenki megkapja, amit kiérdemelt.
Nekem pozitív volt. Persze akkor nagyon rossz volt.
Azt tanultam meg, hogy vacak, sehová sem vezető kapcsolatból ki kell lépni, felesleges várni, reménykedni, küzdeni. Akkor éri meg javítani bármin, ha mindketten aktívan tesztek érte. Ha csak az egyik félnek fontos ez, akkor kuka.
Ha a padlón vagy, az szar, de dönthetsz úgy, hogy felkelsz onnan.
Felkeltem és jobban becsülöm magam azóta. Ez mindenképp pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!