Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek jogos a féltékenys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a féltékenység? Mit tennétek, ha ezt látnátok?

Figyelt kérdés

Közös beleegyezéssel az egyik fél, nevezzük A-nak megnyitotta az internetet, hogy vásároljanak valamit B-vel, de egy társkereső oldal kijelentkezési felülete jelent meg.

Azaz B korábban biztosan be is jelentkezett egy társkereső oldalra, amit elmondása alapján hónapokkal ezelőtt törölt. A megakart győzödni erről, hogy a nem használt böngészőben hónapokkal ezelőtti ügyről van szó, és megnézte az előzményeket. Az előzmények viszont teljesen üresek voltak, mert B törölt mindent.

A értetlenül áll az eset előtt, és kérdőre vonja B-t. B nem tudja mi lehet ez, és féltékenynek tartja A-t, de becsült szavára esküszik, hogy hűséges A-hoz.

A és B eljegyzésen gondolkodik, de A-t zavarja a féltékeny stigma.

A féltekenységi jelenetei:

1. B odaült egy xy nő elé, aki felrakta a lábait rövidnadrágban a vonaton, és ezt B minimum 2x is megnézte. A szóvá tette ezt B-nek. Különben A-t nem zavarja, ha B nőkkel beszélget/dolgozik/stb., de ezt túl intimnek gondolta.

2. B odaszólt egy nőnek, hogy ő mehet elé pisilni. (Viccből?)

Különben A 100% tiszteletben tartja B magánlevelezéseit, telefonját, nem jellemző a mindennapos féltékenykedés, csak a fentebb említettek fordultak elő, amiket B féltékenységnek tart.

Szerintetek jogos A féltékenysége?

A féltékeny? Forduljon pszichológushoz?

A-nak vagy B-nek van igaza?

Mit tennétek, ha látnátok, hogy a párotok bejelentkezett egy társkeresőre, de ennek az előzményeit szándékosan teljesen törölte?

2018. nov. 12. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
A sztorik amiket leirtal, nekem tulzott feltekenyseg, de az, h tarskeresozott az tuti. En a helyedben amugy nem forditanek erre nagy ugyet, a pasid azert keres mas nok utan mert valamit nem adsz meg neki, lehet szexualis, de lehet erzelmi sikon. Nem hinnem hogy pszichologus kell neked, de ha ez a pasi igen, akkor valamin valtoztatnod kell magadban. Amugy nem rossz szerintem a valtozas, jo iranyba is lehet valtozni
2018. nov. 12. 11:10
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Az elso vagyok, kicsit szarul fogalmaztam, nem azon kene porogjel sztem h kivel hol hogyan akar megcsalni, hanem legyel preventiv, es elobb csinalj mindent ugy hogy ne akarjon teged elhagyni. Mondjuk erre jo lehet egy pszichologus, aki segit olyan nove valni aki erti a ferfiak gondolkodasat es ugy viselkedik hogy negoruljon erte a ferfi. Mondjuk egy szexual pszichologus
2018. nov. 12. 11:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a hasznos választ. :)
2018. nov. 12. 11:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat! Előre is köszi!
2018. nov. 12. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Amit leírtál 1. és 2. pontban, az túlzott féltékenység.

Az a számítógépes társkereső már más kérdés. Mondjuk induljunk ki abból, hogy azért nem hazudik a szemébe az ember annak, akit feleségül akar venni. Az viszont nem világos, hogy pár hónappal ezelőtt miért volt fent a társkeresőn. Gondolom, akkor már jártak egymással.

2018. nov. 12. 11:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. és 2. pontban leírtakra egészséges ember nem lesz féltékeny, baromi nagy túlzás. A társkeresőzés viszont nagyon gáz, ezen tényleg jogoan vagy kiakadva, mondjuk ha az olyan szarságokon képes vagy féltékenykedni, mint amiket írtál, akkor nem csodálom, hogy töröl minden előzményt.. Beszéljétek meg, viszont ha ő sumákolni fog, te pedig nem tudsz benne bízni, akkor nem lesz ennek a kapcsolatnak jövője, az egyszer biztos.
2018. nov. 12. 11:50
 7/16 A kérdező kommentje:

Párkeresőn ismerkedtünk meg, és a kapcsolat komolyodásával közös megegyezéssel töröltük a profilokat.

Az tény, hogy másik böngészőt használ napi szinten, és amit én megnyitottam az lehetett hónapokkal ezelőtt használatban.

Viszont lehetséges, hogy azt a másik böngészőt szándékosan tartja fent félrelépésre, mert minden előzmény üres, és csak azért láttam, mert a böngésző visszaállítja a bezárt lapokat. A kérdőrevonáskor semmilyen logikai magyarázatot nem kaptam.

2018. nov. 12. 11:53
 8/16 A kérdező kommentje:

#6-os

Elfogadom, hogy túlzott a féltékenykedés az 1.-2. pontokban. Nincs sok tapasztalatom ez ügyben.

Valószínűleg értékrendeket kell tisztázni, és könyveket olvasni a féltékenységről.

Alapvetően nem sumákolós, én meg nem vagyok ellenőrizgetős, de azért rosszul tud esni az embernek az ilyen, ha nincs hozzászokva.

Köszi a választ.

2018. nov. 12. 11:58
 9/16 anonim válasza:
86%

első, szégyelld magad

“pasid azert keres mas nok utan mert valamit nem adsz meg neki, lehet szexualis, de lehet erzelmi sikon”

akkor kommunikálni kell, vagy szakítani, nem pedig félredugni

nem tudod megnézni, fent van-e a társkeresőn? amúgy meg attól még, hogy eddig nem bukott le, simán lehet sumákolós. ha már most hazudozik neked és nem vallja be, csak hosszú féltékenykedés és szenvedés lesz ebből, amíg le nem bukik igazán

2018. nov. 12. 12:28
 10/16 A kérdező kommentje:

7-es

Az a helyzet, hogy azt mondta nem emlékszik, nem szokta használni azt a böngészőt. Valószínűleg valamit le akart tölteni, amihez le kellett tölteni a másik böngészőt.

Szerintem nem fújom fel a dolgot, nincs értelme, mert ellenőrizgetni nem fogom, az ő felelőssége, ha elrontja a kapcsolatot, egy ponton túl úgy sem tudja rejtegetni.

Én annyit tehetek, hogy nem leszek ennyire se féltékeny.

2018. nov. 12. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!