Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azok a nők a legféltékenyebbek, akik össze-vissza csalják a férjüket?
Azert mert a megcsalo mindig magabol indul ki. En csalom a ferjem, de sosem voltam feltekeny, az pedig h felvegyem a telojat ha a szeretoje hivja az konkretan kizart. Az a no valamiert nagyon nem szeretne elveszteni a ferjet, fogalmam sincs mi allhat a hatterben, de nem kizart h a megelhetese:-)
En a helyedben kimaradnek ebbol a sztoribol mert a ha pasi nem szeretne a feleseget, elege lenne belole, utalna mar hatszor elhagyta volna, de nem teszi, ergo szereti meg akkor is ha azt mondja h nem.
Sztem toled csak szexet/kalandot akar, konkretan egy revans lehetoseg vagy.A masik h milyen pasi az aki kiteszi vagya targyat egy pszicho felesegnek?
Ha a ferjem fel akarna venni amikor a szeretom hiv (sosem tenne ilyet, plusz a szeretom sosem hivna itthon) akkor kb elobb tornem ossze a telot.
Szoval ebbol logika menten haladva csak vesztesen kerulhetsz ki, es nem ez a “majd elhagyja ertem a feleseget” dolog ez a valo elet kb 2 szazalekaban tortenik,mert mi megcsalok ha el akarnank hagyni a ferjunket/felesegunket akkor nem megcsalnank oket, hanem elhagynank, es ezzel a legtobb megcsalo igy van.
Mert magukból indulnak ki.
Meg egyébként valaki mondta, hogy akkor van baj, ha már az ember féltékenységet érez, hogyha felfedezi magán, hogy megjelent benne a féltékenység; mert akkor már a párja is féltékeny; meg mittudomén, lehet, hogy az ember meg tudja magának teremteni a gondolataival a saját maga megcsalását; tehát a gondolat teremtő ereje; lehet az is , hogy ő teremti meg magának. Vagy nemtom, remélem jót írtam/hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!