Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy vészelte át a valást? Olyanok írjanak akik még a váláskor szerették a férjüket.
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 18:56
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat válást
2017. febr. 15. 18:57
2/9 anonim válasza:
Ebben semmi logika nincs, miért válik el ha még szereti a férjét?
Nem azok szoktak elválni, akik már nem szeretik egymást?
Vagy a ragaszkodásra gondolsz?
Az más tészta...
3/9 A kérdező kommentje:
A férjem akar válni mert már nem szeret. Én még mindig szeretem de nem tudok mit tenni
2017. febr. 15. 19:02
4/9 anonim válasza:
2-es. Jó buta vagy....:D
Ha a jobb kezed elvesztetted, azt jelenti h már nincs egy keze se? :D
5/9 anonim válasza:
pfuh te mennyire ostoba vagy
ez a tipikus ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna eset
6/9 anonim válasza:
Figyelemeltereles.En pl arra koncentraltam hogy ne szuljek meg a kiirt datum elott.
Az egy dolog hogy szerettem,de tudtam hogy o mast szeret.Ezt fejben le lehet jatszani.Meg a legnagyobb nyomoromban sem futottam olyan szeker utan ami nem vett fel.Es milyen jol tettem...
7/9 anonim válasza:
Csak az idő segít. Es ha van gyerek, hogy óra figyelsz.
8/9 Dudok Andrásné válasza:
Ne fusunk olyan szekér után, ami nem vesz fel!! Ha menni akar had menjen!!Legyél annyira büszke, hogy ő azért ne tudja mit érzel!!
9/9 anonim válasza:
A büszkeség rossz tanácsadó :( A szívre kell hallgatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!