Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Féltékeny vagyok a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a férjem majdnem-szerelmére. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak volt egy megborulása a kapcsolatunk alatt nemrég. Beleszeretett egy nőbe, ezt az érzelmet elfojtotta, nem bonyolódott szeretői viszonyba vele.

Engem választott. Fizikailag nem csalt meg.

Örülnöm kéne, mégis el agyok veszve.

Nagyon sokszor eszem magam azon, hogy mi lehet abban a nőben, ami bennem nem? Valamivel tudott hatni a páromra, és az nem a külseje volt, mert láttam róla képet.

Én külsőre jobb nő vagyok szerintem, nagyképűség nélkül.

És igazából ez az ijesztő, hogy nem egy nálabb szebb, csinosabb nő ébresztett ilyen érzéseket a páromba, hanem valaki, aki ezek szerint tudott valami olyasmit adni a férjemnek, ami felülírta a külső jegyeit és a szexust.

Magyarán nem csak szexet akart tőle, a személyisége ragadta meg a férjemet benne.

Féltékeny és irigy vagyok erre a nőre. Lenézek ilyenkor a jegygyűrűmre, szépen csillog. De a lelkem valahogy üres.

2018. nov. 9. 10:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%

Egy kapcsolatot két ember hozott létre, ahhoz is ugyanaz a két személy szükséges, hogy tönkre menjen.

Attól, hogy te magad szebbnek tartod külsőre, attól még az a másik csaj is lehet a pasidnak szép és vonzó!

Valami elromlott a kapcsolatotokban, amiért egy másik nő is be tudott közétek férkőzni.

Itt nem féltékenységről van leginkább szó, inkább csak arról, hogy megingott a bizalmad a párodban.

Szerintem ennek a kapcsolatnak már lőttek. Te ezt évek múltán se fogod feldolgozni, ha benne maradsz ebben a kapcsolatban. Mindig elő fog jönni ez a rossz érzés.

Miért nem tettetek eddig a kapcsolatért, hogy az működjön és ne történjen ilyen?

Lehet, hogy a férjed újdonságra vágyott, lehet, hogy megunt téged, lehet, hogy házisárkány lettél az évek során..stb.

2018. nov. 9. 10:51
 2/29 anonim ***** válasza:
33%

Megnyugtatlak..lehet h semmivel sem tud tobbet, csupan mas. Es a valtozatossag gyonyorkodtet. Ennyi.

El kellene mennetek 1 hetre wellnesezni vagy valami.

2018. nov. 9. 10:51
 3/29 anonim ***** válasza:
65%

Engedd meg, hogy kiemeljem a lényeget a leírtakból:

"Engem választott".

Nincs olyan, hogy rózsaszín köd míg a halál el nem választ. Ha eddig nem volt, majd neked is lesznek ilyen megborulásaid. Az is lehet, hogy félrelépés is lesz belőle. Nem erről szól egy házasság. Inkább koncentrálj arra, hogy hogyan lehet dinamikusan működtetni a dolgot anélkül, hogy megromlana. Igen, akár úgy is, hogy néha valahova beficcen egy harmadik.

2018. nov. 9. 10:52
 4/29 anonim ***** válasza:
77%
Ne legyél féltékeny, mert nincs mire. Ez sokakkal megesik még ha nem is vallják be. Olyan nincs, hogy örök életig tartó határtalan szerelem. Ha a felek egy kapcsolatban rég óta benne vannak elkerülhetetlen, hogy a kezdeti szikra és tűz enyhüljön. Kívül belül ismeritek egymást, már nem jelent számotokra újdonságot a másik és nagyon sok kapcsolatban itt jön el az a pont, hogy megcsalják a párjukat. Csak gondolj vissza arra milyen volt az sz idő, mikor összejöttetek és milyen az ami most van. Nyilván ennek is megvan a szépsége és sokakban kialakul ilyenkorra egy mély kötődés a párjukhoz,de ez nem jelenti azt, hogy soha senkinek nem jut legalább eszébe, hogy milyen lenne megint naphosszat csak szerelmeskedni és megbolondulni mint egy kis tini. Szerintem értékeld, hogy a párod rájött magától, hogy te fontosabb vagy neki és hogy amit a másik nő iránt érez az csak fellángolás és nem ér annyit, hogy felrúgja a kapcsolatotokat. Hidd el ha elhagyna és összejönne azzal a nővel vele is eljutnának egyszer ide, mert ez sajnos így működik. Egy kapcsolatot x év után nem a szerelem tart össze, hanem az, hogy a két fél szereti egymást és együtt akarnak lenni.
2018. nov. 9. 11:00
 5/29 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok még annyi kimaradt amit le akartam írni, bár amit írtam annak a lényege ez, de ki is akartam emelni, hogy ez nen arról szól, hogy az a nő bármiben is jobb lenne nálad.
2018. nov. 9. 11:04
 6/29 A kérdező kommentje:
De azért ezzel a másikkal voltak ám dolgai, vallomást tett neki, szerelmes verset írt hozzá, kereste a kedvét, bókolt neki, engem és a kapcsolatunkat kiadta, panaszkodott stb. Ez jó pár hónapig tartott náluk. Úgy derült ki, hogy megláttam a nyitva hagyott laptopon az egyik levélváltásukat (a párom wc-n volt, én előbb hazaértem, mint szoktam.)
2018. nov. 9. 11:04
 7/29 anonim ***** válasza:
83%

Kezdetnek olvasgasd a másik kérdésed alá kapott válaszokat. Van ott egy csomó hasznos normális hangvételben is. Az a baj, hogy a férjed nem választott, hanem szimplán lebukott, és utána gyáva kutyaként farkát behúzva rohant vissza a biztosba. Ezt pedig nem valószínű, hogy el fogadnod vagy, hogy egyáltalán el "kell" engedned.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2018. nov. 9. 11:11
 8/29 anonim ***** válasza:
*el kell fogadnod.
2018. nov. 9. 11:12
 9/29 anonim ***** válasza:
86%

Baba, teged megcsaltak, alaposan. Max nem testileg de en ennek nem hinnek mar...

Lebukott es most sunyiskodik.

Sajnalom.

2018. nov. 9. 11:16
 10/29 A kérdező kommentje:

A mi esetünkben találkozott a nővel, de mindig nyilvános helyen, legalábbis ezzel magyarázza, hogy nem volt szex.

Ami üzenetet láttam, abban is éppen arról folyt a szó, hogy mikor tudnának összefutni.

Bárcsak távkapcsolat lett volna, mert akkor foghatnánk arra, hogy belevetített dolgokat, de nem. Ezért is vagyok féltékeny, mert mondom, valami van abban a nőben, amivel így megfogta.

Nekem amúgy van már egy kislányom az előző kapcsolatomból, ezért is éreztem úgy hogy mrgfogtam az isten lábát vele, mert felvállalt a gyerekkel együtt is és tervben volt közös is.

2018. nov. 9. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!