Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a férjem majdnem-szerelmére. Mit tegyek?
A páromnak volt egy megborulása a kapcsolatunk alatt nemrég. Beleszeretett egy nőbe, ezt az érzelmet elfojtotta, nem bonyolódott szeretői viszonyba vele.
Engem választott. Fizikailag nem csalt meg.
Örülnöm kéne, mégis el agyok veszve.
Nagyon sokszor eszem magam azon, hogy mi lehet abban a nőben, ami bennem nem? Valamivel tudott hatni a páromra, és az nem a külseje volt, mert láttam róla képet.
Én külsőre jobb nő vagyok szerintem, nagyképűség nélkül.
És igazából ez az ijesztő, hogy nem egy nálabb szebb, csinosabb nő ébresztett ilyen érzéseket a páromba, hanem valaki, aki ezek szerint tudott valami olyasmit adni a férjemnek, ami felülírta a külső jegyeit és a szexust.
Magyarán nem csak szexet akart tőle, a személyisége ragadta meg a férjemet benne.
Féltékeny és irigy vagyok erre a nőre. Lenézek ilyenkor a jegygyűrűmre, szépen csillog. De a lelkem valahogy üres.
Ez a házasság érzelmileg megborult. Nem választott téged a férjed, hanem lebukott, de ha nem bukik le, folytatta volna.
Döntsd el, hogy van-e a kapcsolatotokban annyi, hogy fel tudjátok rázni és helyre tudjátok hozni (nem lesz rózsaszín köd, az elmúlik idővel), vagy inkább útjára engeditek egymást, és kerestek mást, akivel működni fog. Ma már nem szólnak meg egy válásért, és jobb békében válni, ha kell, mint gyűlölködve.
"Nem voltak itt nagy érzelmek, nehogy azt hidd."
Sajnos ez nem jelenti azt, hogy irányomba ennyi vagy nagyobb érzései lennének. Egyre inkább azt gondolom én is, hogy én voltam a biztos pont, és azért maradt, nem valami nagy szerelemből.
"és jött egy szimplán csak új punci, amit még nem dughatott meg"
Félreérted, éppen fordítva volt. Több mint fél évig tartott, és nem feküdtek le, ezért mondom, hogy van/volt a nőben valami, amivel megfogta a férjem, és nem a testével, vagy a nagy szexuális dolgokkal, hanem a személyisége lehetett olyan, hogy a páromszeretett vele beszélgetni, megosztani dolgokat, és nem elsősorban szexre kellett neki.
Ha csak megdugta volna, könnyebb lenne továbblépni, de érdekeklte ez a nő, tényleg.
16, nem hiszem, mert miután lebukott, megkerestem a nőt, és leordítottam a fejét.
Ő azonnal kilépett a képből, és látom a Facebookján, hogy azóta jár valakivel (Ez kb. háromnegyedéves történet.)
Szóval, egy kb háromnegyed éves történeten kattog még mindig az agyad. És még mindig a pasival vagy?
Megérdemled, úgyse néz már téged semmibe, hisz ha egyszer megtette, úgyis meg fogja tenni másodszor is, hisz nincs következménye a tettének.
Csak kérdem én, ha még mindig a pasival vagy, akkor mit hisztizel itt nekünk? Ha annyira zavarna téged, akkor rég szakítottál volna vele. De így?! Mi értelme ennek az egésznek?
Nem vagy normális, az biztos.
#19 Ezt én is mindig megadtam neki. De valami olyasmi lehet, hogy az a nő friss szemmel nézett rá, szerelmes volt, ahogy kivettem a beszélgetéseikből.
Ezzel nehéz versenyezni. Hiába szeretem, a miénk már több éves kapcsolat, már nincs meg az a gyomortájéki bizsergés, izgalom, mint egy kezdődő vonzalomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!