Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Féltékeny vagyok a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a férjem majdnem-szerelmére. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak volt egy megborulása a kapcsolatunk alatt nemrég. Beleszeretett egy nőbe, ezt az érzelmet elfojtotta, nem bonyolódott szeretői viszonyba vele.

Engem választott. Fizikailag nem csalt meg.

Örülnöm kéne, mégis el agyok veszve.

Nagyon sokszor eszem magam azon, hogy mi lehet abban a nőben, ami bennem nem? Valamivel tudott hatni a páromra, és az nem a külseje volt, mert láttam róla képet.

Én külsőre jobb nő vagyok szerintem, nagyképűség nélkül.

És igazából ez az ijesztő, hogy nem egy nálabb szebb, csinosabb nő ébresztett ilyen érzéseket a páromba, hanem valaki, aki ezek szerint tudott valami olyasmit adni a férjemnek, ami felülírta a külső jegyeit és a szexust.

Magyarán nem csak szexet akart tőle, a személyisége ragadta meg a férjemet benne.

Féltékeny és irigy vagyok erre a nőre. Lenézek ilyenkor a jegygyűrűmre, szépen csillog. De a lelkem valahogy üres.

2018. nov. 9. 10:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
Ez a pasi már nem fog téged szeretni. Veled maradt esetleg sajnálatból vagy a biztonság érzete miatt de nem azért mert szeret. El kellene őt engedned had menjen ahoz a nőhöz. Semmi értelme minden nap kinlódnod vele.
2018. nov. 9. 13:18
 22/29 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, jó lenne, ha reagálnál a 18-as válaszomra és nemcsak azokéra, akik az egódat simogatják.
2018. nov. 9. 13:21
 23/29 anonim ***** válasza:
87%
Aki egyszer megcsal érzelmileg az fizikailag is megfog..
2018. nov. 9. 13:56
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Szóval mentél leordítani a szeretőt.Ez igen!Milyen jogon? Te max a férjedet ordíthatnád le.Szerintem lehet elsárkányosodtál,a férjednek a másik nőben meg az tetszett meg,hogy legalább vele önmaga lehet.Az meg hogy rá nemsokára facen barátja lett a csajnak,az akár kamu is lehet,csakhogy te lenyugodj.
2018. nov. 9. 14:24
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
A férjed most úgyis mindenáron veled akar maradni.Hisz lebukott ,megbocsátottál neki és még mentél is a szeretőt leordítani.Na sok feleség itt bukik el.
2018. nov. 9. 14:27
 26/29 anonim ***** válasza:
70%
Ez a férfi innentől kezdve azt tesz veled,amit akar.Úgyis megbocsátasz.Nyeregben van! Idő kérdése hogy mikor lesz megint szerelmes valakibe
2018. nov. 9. 14:29
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

EZ egyre rosszabb, miután végigolvastam. :(

Már a kérdés magyarázatánál is le akartam írni, én mit tettem volna, de ahogy olvasom a kommentjeid kérdező, mind még jobban megerősít benne.

1.)" van/volt a nőben valami, amivel megfogta a férjem, és nem a testével, vagy a nagy szexuális dolgokkal, hanem a személyisége lehetett olyan, hogy a páromszeretett vele beszélgetni, megosztani dolgokat, és nem elsősorban szexre kellett neki."

- > Ha valóban beleszeretett, és tényleg a belsője fogta meg, kár volt magadnál tartanod.. Ha igazán szeretted volna, elengedted volna. (Valljuk be, amiért a hátad mögött udvarolt neki fél éven át, eleve indok arra, hogy kirakd. De másfelől, düh nélkül, ha én szeretek valakit de egy másik sokkal jobban megfogja, én pl nem akarnám magam mellé kötni. Vele boldog lehet, mi pedig egy langyos vízben éldegélnénk csak. Főleg, ha elmondásod szerint mindent megadtál neki. Ez bukó.

2.) " az a nő friss szemmel nézett rá, szerelmes volt, ahogy kivettem a beszélgetéseikből." -> Ez még szomorúbb, hogy ez a szerelem valszeg kölcsönös volt...

Mindegy, egyébként nem sajnálom a férjed. Egyrészt ha már ennyire nem tudta betartani a saját határait, és így kitárulkozott a másik nőnek, udvarolt stb, akkor neki kellett volna eleve lépnie és vagy szakítani veled, vagy a másikkal lezárni Ő itt cseszte el igazából. (Már ha erről van szó és tényleg kölcsönös volt a dolog, és nem pedig arról, hogy a férjed csak egyoldalúan epekedett a másik nő iránt.. Ez azért érdekes, mert ahogy más is írta, hogy kölcsönös a szerelem és színt is vall, valószínűleg összejönnek és semmi nem tratja vissza. Szóval ez a rész nem tiszta a másik nőről, de lehet a férjedre utaltál a szerelem alatt, és nem a nőre értetted).

Utóbbi esetén is gázos, mert ő simán ott hagyott volna ha fél évig udvarolt neki és a nő szabad utat ad.Konklúzió: jól érzed, hogy csak a biztos pont miatt marat veled, ha tehette volna, mást választ.

Egyébként elmondok valamit: én is zúgtam bele sajnos párom haverjába, pedig nem is voltam szerelmes életemben sokszor.. Senki nem tudott róla, pláne nem az illetékes, mert inkább kerültem. HA valaki nem akar bonyodalmat és nem vágyik arra, hogy valami ás legyen, akkor az nem is fog sok időt tölteni a másikkal, sem pedig kitárulkozni elé, hogy többet akar tőle..

Nálam ezért ez már ott megdőlt, hogy konkrétan "szerelmet vallott" meg udvarolgatott más nőnek. HA nem akarok többet a másiktól x dolog miatt, akkor én nem is vallok színt, mert felesleges. (Mint írtam, tapasztalat)

De te ezt már egyszer megbocsájtottad. Igen, ez is megcsalás, hiszen normális kapcsolatba nem fér bele egy másik személy felé történő szerelmi vallomás meg udvarolgatás. De ezzel gondolom tisztában voltál akkor is, amikor ezt a dolgot megbocsájtottad neki.

Bocs a hosszú elemzésért. :)

2018. nov. 9. 17:06
 28/29 anonim ***** válasza:
53%
Megkerested és leordítottad a fejét? Az igen...büszke lehetsz magadra😁 ebből is látszik, probléma megoldó képességed nulla. A szeretőnek mi köze hozzád? Ő fogadott hűséget neked? Ő szabad ember, azt tesz, amit akar. A férjed tartozik neked hűséggel, vele ordíts!
2018. nov. 9. 18:02
 29/29 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek a 28- assal.Nagyon gáz,hogy a szerető után koslattál leordítani,neked hozzá semmi közöd.A ti problémáitokat ti ketten oldjátok meg.Azt hitted ordibálással megoldod? Lehet annyira lett hatásos,hogy a csaj dobta emiatt a férjedet,ő meg otthon beállította,hogy drága nejem téged választottalak.Ha a férjed mást szeret,miért nem engeded el? Jó így mellette feküdni,hogy közbe másról álmodozik? Ha ennyi idő óta ezen kattogsz,akkor ennek jó vége nem lesz.
2018. nov. 9. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!