Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ilyenek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, volt egy 19 éves barátnőm. Kicsit betegesen indult a kapcsolatunk, ugyan is a semmiből meztelen képet küldött magáról, majd annak ellenére, hogy volt pasija, elkezdtünk össze járni és lefeküdt velem.

Azért csalta meg végül a pasiját, mert az undorodott tőle és már nem volt szex köztük egyáltalán.

Aztán összejöttünk, 10 hónapig voltunk együtt.

Most történt egy olyan, hogy a munkahelyén megismert egy srácot. 2 hete ismeri és a két hét alatt többször elment hozzá, állítólag játszottak, mert a srác PS4 függő. És hát a volt barátnőm is szereti a játékokat.

Szerintem azért a játék közbe volt más is. Pl tegnap reggel haza se jött (éjszakás), ott aludt a gyereknél.

Nálam ez volt a pont, amikor betelt a pohár, és ma reggel kidobtam, mint macskát szarni.

Ha van valakitek, akkor miért kell így lelépni egy kapcsolatból, ilyen undorító módon?

2018. nov. 6. 23:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17%
A nők nagy része ri banc. Jobban jársz, ha csak szexre használod őket, és mellőzöd az érzelmeket, mert koppanni fogsz.
2018. nov. 7. 07:42
 22/23 A kérdező kommentje:
Nincs ezzel igazából semmi gond, mert van egy lány aki leakart velem feküdni, csak volt az exem, meg a rózsaszín felhő. Így leráztam. De tegnap rá írtam, majd kiderül, hogy alakul e valami.
2018. nov. 7. 08:41
 23/23 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok kisfiú, dolgoztam kőművesként, csak abba hagytam, mert meguntam. Állandóan engem küldtek meszelni, meg fel a magasba.

Most váltottam 2 hónapja és most portásként dolgozom egy sulinál. Igaz kevesebbet keresek, de most még ez is pénz.

2018. nov. 7. 08:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!