Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
22 éves vagyok, volt egy 19 éves barátnőm. Kicsit betegesen indult a kapcsolatunk, ugyan is a semmiből meztelen képet küldött magáról, majd annak ellenére, hogy volt pasija, elkezdtünk össze járni és lefeküdt velem.
Azért csalta meg végül a pasiját, mert az undorodott tőle és már nem volt szex köztük egyáltalán.
Aztán összejöttünk, 10 hónapig voltunk együtt.
Most történt egy olyan, hogy a munkahelyén megismert egy srácot. 2 hete ismeri és a két hét alatt többször elment hozzá, állítólag játszottak, mert a srác PS4 függő. És hát a volt barátnőm is szereti a játékokat.
Szerintem azért a játék közbe volt más is. Pl tegnap reggel haza se jött (éjszakás), ott aludt a gyereknél.
Nálam ez volt a pont, amikor betelt a pohár, és ma reggel kidobtam, mint macskát szarni.
Ha van valakitek, akkor miért kell így lelépni egy kapcsolatból, ilyen undorító módon?
Azért nem vagyok kisfiú, dolgoztam kőművesként, csak abba hagytam, mert meguntam. Állandóan engem küldtek meszelni, meg fel a magasba.
Most váltottam 2 hónapja és most portásként dolgozom egy sulinál. Igaz kevesebbet keresek, de most még ez is pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!