Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnék ha inkább férfi válaszok érkeznének. Miért teszik ezt a férfiak?
Anno én fizettem ki neki a jogsit, az ő kocsijára én adtam azt az összeget amivel ki tudta hozni, a családjának segítettünk. Most az "álom autóert" hajtottunk, ami neki volt fontos. A lány meg öcsémmel a szüleinknél élnek még. Ahogy abbahagyta az iskolát, oda költözött, 1 évig nem dolgozott, hazudott, hogy nem talál, aztán anyám beleunt, hogy ő tartsa el. Keresett neki munkát, úgy kellett berángatni.
A megtalált beszélgetésben olvastam, hogy költözzenek össze, lenne hol lakniuk. Max albiban, velem soha nem akart albérletbe jönni, pénzkidobás szerinte, ezért akkor is sajátért dolgoztunk. Ismerem a párom, vagyis azt hittem, neki a kocsi volt eddig a mindene. Ha ők ketten összejönnének, nem lenne ilyen élete. Se új kocsi, se ház... kezdhet mindent elölről
Nekem ezért volt ez fontos, ezért emeltem ki.
Én 8 napot nem bírtam volna melletted : )
"kiscsaj úgy beszél mint a kocsisok" - Ebből arra következtetek, hogy laza, lehet mellette élvezni az életet... ellenben elképzelem, ahogy veled mennénk a szüleidhez vacsorázni, és lezajlana egy ilyen beszélgetés:
-Öltözz fel rendesen, ne könyökölj az asztalra, és húzd ki magad!
-Jó, rendben.
-Olyan szerencsétlen vagy!
-Tudom, bocsánat.
"20 éves kis nincstelen" - 20 évesen maximum a szülők pénzét lehet két kézzel szórni... Én FÉRFIKÉNT úgy érzem a férfi dolga előteremteni a pénzt, és nekem megalázó lenne, ha a barátnőm szülei pénzét költenénk... szintén egy példa:
-Nem tudod megvenni a kocsit? Nem baj, majd apámtól kérek pénzt kocsira...
-Nem tudsz kielégíteni? Nem baj, majd apámtól kérek pénzt vibrátorra...
Összegezve, a hozzáállásod egy FÉRFINEK megalázó, így persze, hogy másra vágyik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!