Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő megcsalja a barátját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megcsalja a barátját velem, akkor a barátja meg fog engem verni?

Figyelt kérdés

Mi történhet ilyen helyzetben a felnőtt párkapcsolatoknál? Van valakinek ilyen tapasztalata? Ha téged (mint férfit) megcsalna a barátnőd, megvernéd a másik pasit?

Nekem nem volt még kapcsolatom, soha, nem is szóltam nagyon nőkhöz. Az elmúlt évben max a boltban köszöntem a női eladóknak, szóval ennyi közöm volt a nőkhöz. 23 éves leszek mindjárt, és rettegek a nőktől, mert félek, hogy beperelnek jogtalanul szexuális erőszakért (amit soha nem tennék/tettem természetesen). A másik, amitől félek, hogy a volt barátja megfenyeget, vagy megver. Ha tehettem eddig mindig kerültem a nőket, hogy ne kerüljek bajba, de arra gondoltam, hogy kicsit magányosnak érzem magam egyedül. Visszatart a félelmem, ezért szeretném hallani a tapasztalatokat! Köszönöm a válaszokat, előre is!!

2018. okt. 19. 02:39
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Minél előbb kezdj el pszichológushoz járni, mert ebben ő kompetens. Nem másokkal van bajod, hanem veled, még ha ezt most nem is látod.
2018. okt. 19. 04:11
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Ha rájön akár meg is verhet... Persze, benne van a pakliban. Hallani, olvasni a verėstől rosszabbat is. Szóval jaja...

Van olyan is hogy a csaj mentse magát simán ráver a másikra erőszakodkodást. Szóval ez is benne van a dologban.

Viszont ezek szėlsősėges esetek. Ezen parázni azėrt gáz. Ahogy az egyes írta keress fel egy orvost mert gond van a gondolkodásoddal.

2018. okt. 19. 05:01
 3/10 anonim válasza:
26%
Teljesen jogos az aggodalmad sajnos, létező jelenség. Az ilyen ősemberek így reagálják le, ha tehetetlenek a nőjük kicsapongásaival szemben. Ez egy nagyon ősi ösztön, amin nem sikerült felülkerekedni.
2018. okt. 19. 06:04
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Ha nyitott kapcsolatban élnek, akkor nem. Átlagos esetben egyébként sem, annak rendőrségi következményei lennének. Ha titokban marad, akkor meg főleg nem.

De miért akarnál te kapcsolatban élő lánnyal lenni?

Ez a metódus, hogy szétváltak útjaik, de a pasi még mindig kontrollálni akarja a nőt, azért elég ritka, és ritka prolik közt kell ahhoz ismerkedned, hogy ez előfordulhasson. A normális emberek azért túl tudják tenni magukat egy szakításon, van tartásuk, büszkeségük ahhoz, hogy ne foglalkozzanak a volt szerelmükkel.

Vagy csak szaftos sztorik érdekelnének?

2018. okt. 19. 07:22
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

Ha engem a ferjem csalna meg

raadasul olyan lannyal akit ismerek es engem is ismer a csaj

es tudja h vagyok a ferjemnek

nem tenne zsebre amit tölem kapna

ha nem is tepem ki az összes hajat

de nagyon megbanna h velem szorakozik

az ember ilyen,föleg ha dühös

nem tud jozanul gondolkodni ugyh barmi megtörtenhet

igaz a 3. fel nem hibas,de valamilyen szinten megis az

es ha valaki 3. nak all bele egy kapcsolatba

szamoljon a következmenyekkel sztem

2018. okt. 19. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Remélem is hogy jól megver
2018. okt. 19. 09:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék olyan nővel járni, akinek van pasija, félreérthetően fogalmaztam, én csak azt feltételeztem, hogy a nő félre lép velem, míg én abban a hiszemben vagyok, hogy ő nem jár senkivel! Szándékosan sosem jönnék össze olyan nővel, akinek van barátja. Bár ki tudja, nem tudom, hogy mégis hogyan reagálnék egy adott helyzetben, mert nem volt tapasztalatom.

(Pszichológushoz járok már évek óta, és régebben jártam pszichiáternél is, de az rettenetes élmény volt, oda többet nem megyek. Eddig egy pszichológus sem tudta megmutatni azt az utat, hogy a félelemből hogyan lehet kijutni, szóval marad az a módszer, hogy én magam járok utána egyessével az összes félelmemnek, és kiderítem, hogy mennyire valós, megéri e szembenézni a félelmemmel, vagy jobb óvatosnak lenni)

2018. okt. 19. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Mindenképp fordulj orvoshoz komoly problémád van!
2018. okt. 20. 06:19
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Első vagyok: nyugodtan nézz szembe vele, egyáltalán nem reális a félelmed, de ezt te is érzed, ha kiirtad a kérdést.
2018. okt. 20. 06:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor érdemes "kockáztatnom" úgy érzem, mármint ígyekszem egy fokkal normálisabban élni. Érdekes, de esküszöm, hogy eddig nem annyira tűnt fel, hogy ez egy ilyen abnormális gondolkodás, mert eddig nem írtam le soha, de így visszaolvasva magamat, tényleg elég fura. Persze pszichológusnál erről is volt szó többek közt, de ott nem látom "leírva" a saját megfogalmazásom.
2018. okt. 21. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!