Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Örülnék ha inkább férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnék ha inkább férfi válaszok érkeznének. Miért teszik ezt a férfiak?

Figyelt kérdés
Stabil kapcsolatunk volt, nagyon is szépen éltünk. Van ház, két kocsi, próbálkoztunk a babával is már. Azt hittem megfogtam az Isten lábát, de tegnap kiborult a bili. Miért kockáztatnak egy ilyen tuti kapcsolatot egy bizonytalanért? 27 évesek vagyunk, februárban lettünk volna együtt 8 éve. Most egy 20 éves kis nincstelent dugdusott, aki ráadásul az öcsém barátnője. Gusztustalan!!
2018. nov. 6. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a kapcsolat már régen nem volt stabil csak te érezted annak.
2018. nov. 6. 20:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A ház meg a kocsi nem minden. Ő még nem tart ott, hogy család legyen.
2018. nov. 6. 20:49
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Ez a kapcsolat ezek szerint nem is annyira tuti.Fogsz te mèg rohadt nagyokat csalódni.Tudod,a fèrfiak jelentős százalèkának csakis a saját ösztönei a fontosak.Nem a pènz,nem a kocsi,hanem az a kanapè,amin a hátad mögött dughatja a friss húst.Ha annak vège,jön az unatkozó családanya,meg a lelkitárs kávèpartner az irodából,meg az a dögös csaj a pult mögül,meg aki èppen megáll neki.Ez egy ilyen sport...
2018. nov. 6. 20:54
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
Ez a sok kamu így estére megfekszi a gyomrom!
2018. nov. 6. 20:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Észrevettem a jeleket, kb 1 hónapja kezdett távolodni tőlem. Kérdeztem is tőle, higy miért van ez, de nem kaptam érdemleges választ. Ő egyébként jóval féltékenyebb, ezért sem értem, a másik, hogy a kiscsaj úgy beszél mint a kocsisok, flegma, nálunk az egész család utálja. Mindig szidta, hogy hogy viselkedhet így
2018. nov. 6. 21:16
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Sok lehetett neki a 8 év. Mi férfiak gusztustalan ember fajták vagyunk, bár az én véleményem szerint a nők között is van pont annyi gerinctelen alak, mint köztünk, egyel se több egyel se kevesebb.

sajnos te kifogtál egyet, aki most a bizalmadat ledöntötte. De ettől nem lesz minden férfi ilyen. Hagyd a francba az illetőt és nőies módon keress gyorsan valakit aki megvigasztal.

aztán közegváltás. Nem minden a párkapcsolat, lehet nélküle is boldogan élni, csak meg kell találni a célt.

Fel a fejjel.

2018. nov. 6. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
45%
Nem "a férfiak" teszik ezt, hanem a tiéd. Bevonzottál egy jellemtelen alakot, ennyi.
2018. nov. 6. 22:07
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Én házas vagyok, de minden utamba kerülő nőt megdugnám ha tehetném. Az ok egyszerű, nincs otthon szex.
2018. nov. 6. 23:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem dugnék félre ha lenne párom, akkor sem tettem mikor volt...
2018. nov. 7. 00:41
 20/24 anonim ***** válasza:
92%

Még annyit hadd kérdezek meg, miért kellett kiemelni, hogy ...egy 20 éves kis nincstelent...

Ha pénzes csajjal csal meg, nem probléma? Vagy a lényeg szempontjából, ennek mi jelentőssége van?

2018. nov. 7. 03:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!