Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Örülnék ha inkább férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnék ha inkább férfi válaszok érkeznének. Miért teszik ezt a férfiak?

Figyelt kérdés
Stabil kapcsolatunk volt, nagyon is szépen éltünk. Van ház, két kocsi, próbálkoztunk a babával is már. Azt hittem megfogtam az Isten lábát, de tegnap kiborult a bili. Miért kockáztatnak egy ilyen tuti kapcsolatot egy bizonytalanért? 27 évesek vagyunk, februárban lettünk volna együtt 8 éve. Most egy 20 éves kis nincstelent dugdusott, aki ráadásul az öcsém barátnője. Gusztustalan!!
2018. nov. 6. 19:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy a te barátod ilyen, még nem minden férfi lesz ilyen.
2018. nov. 6. 19:59
 2/24 anonim ***** válasza:
29%

Mert izgalmas.

Hogy mondjam.genetikailag arra vagyunk kodolva hogy minel tobb not megtermekenyitsunk.

Azt van aki ennek a biologia dolognak ellen tudnak allni van akik nem.

Ha nem volt parom akkor eleg sok no megvolt, de barmennyi volt keves volt.

Most hogy van parom meg ha az elobb orditozott is velem akkor se kefelek felre mert igy erzem helyesnek.

Kb ilyen egyszeru. Van aki majd viragnyelven leirja, bocsanat ha tul nyers voltam.

2018. nov. 6. 20:01
 3/24 anonim ***** válasza:
30%

Az ilyen miatt a kerdest sem tettem fel

Egyszerüen pasibol van...

Ket szep szem,2 jo mell meg jo segg aztam vége

Nem minden ferfi tud nemet mondank

2018. nov. 6. 20:02
 4/24 anonim ***** válasza:
21%
neked nincs is öcséd
2018. nov. 6. 20:08
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

"nagyon is szépen éltünk" - persze, szerinted igen :)

Nekem is volt barátnőm, akivel tökéletesen megvoltunk (mármint látszatra, pénz, kocsi, lakás), de volt egy olyan érzésem, hogy nem tudok mellette élni, nekem ez az élet hosszú távon nem megy - azaz nem tudtam elképzelni, hogy együtt öregszünk meg, és játszunk sz unokáinkkal... Ekkor már én sem adtam bele túl sokat a kapcsolatunkba, aztán szakítottunk.

Nekem az első számú elvárás, hogy bármiben számíthassak a páromra - vagyis ha egyszer beállít 3 sorozótiszt, hogy elvigye a fiunkat katonának Afrikába... akkor ne búcsúzkodjon, hanem hozza a felmosórongyot :)

(Egyszer volt ilyen barátnőm, bár nála a balta lett volna, és én hozom a felmosót...)

28/F

2018. nov. 6. 20:12
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az lehet hogy minden megvolt és a szex is átlagos. Jött a fiatalabb csajszi és izgalmasabbnak találta hogy egy kissé eltérőbb mint amit megszokott!
2018. nov. 6. 20:13
 7/24 anonim ***** válasza:
79%
Nehéz ezt megindokolni, de ha mindenképpen kéne valamilyen okot mondanom akkor azt mondanám, hogy túl fiatalon jöttetek össze. Ha 8 éve alkottok egy párt akkor nem voltatok 20 évesek mikor összejöttetek, nem élte ki magát, vitte a farka.
2018. nov. 6. 20:15
 8/24 anonim ***** válasza:
93%

Van ház, két kocsi, szép asszony, fiatal szerető, tervek a jövőre.

Ez maga az amerikai álom, ráadásul itthon.

2018. nov. 6. 20:17
 9/24 anonim ***** válasza:
71%

De nagyra vagy magaddal, kérdező! Van ház, két kocsi...mégis egy 20 éves kis nincstelent dugdosott...

Lenézel másokat, mert nem áll jól anyagilag? Nem szép dolog. Te mire mentél a jómoddal, két kocsival? Talán az a másik lány több boldogságot adott neki, mint te.

2018. nov. 6. 20:21
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, én is ismerek olyan pasit, aki az első társasági összejövetelen úgy rám volt indulva, mint ha szingli lenne. A kollégák szólogattak be egy idő után, hogy neki van nője, mit csinál, meg hol van az xy... Érted, még az sem zavarta, hogy a társaság ismerte is a lányt konkrétan. Nagyot néztem, hogy van nője.

Neki pl ez a személyisége, sose változik meg, nőzik ezerrel. Pedig megkérte most a kezét is, gondolom ott is jön majd a baba is.

Aztán vak aki alapvetően nem ilyen fajta, tehát nem keresi direkt a lehetőséget, de mivel annyira nem boldog meg valami hiányzik a kapcsolatából, csak maximum homokba dugja sokáig a fejét, ami csak gyűlik és gyűlik, de nem változik semmi.. NA ott is könnyen megeshet, hogy a vége egy ilyen lesz.

Nem tudom, te észrevetted-e az apró jeleket a távolodásról, vagy hogy más dolgok fontosabbak lettek sokszor, lehet hogy nem, mert sokszor az ember még maga előtt sem ismeri be, hogy elvan, de valami mégsem az igazi, üres, stb. Mondjuk az alapszitu is gáz, hogy az öcséd barátnőjével qrt félre.

2018. nov. 6. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!