Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm megnéz más férfiakat?
Megnézek-e más csajokat? Igen, de nekünk férfiaknak ez nem jelent semmit, genetikailag is belénk van kódolva ugye. Vannak, akik ilyenkor tényleg észre se vesznek másokat, ha van párjuk. De hát sok ember simán meg is csalná a párját, nem lehet mindenki jó ember.
De ha meg is néz valakit az ember, ügyelnie kéne rá, hogy amikor a párjával van, akkor ne tegye.
Istenem kérdező, a pasik 90%-a is megnézi a jobb nőket MINDENHOL: utcán, étteremben, boltban, kávézóban, bárhol!
A nők is megnézik ha valaki jobban néz ki, bármilyen hihetetlen, maximum ők képesek nem olyan feltűnően csinálni ezt általában.
ÉS a különbség aközött, hogy bántó-e vagy sem, az az mindkét nemnél, hogy pl melletted nem forgolódik más után, és nem kocsányon lógó szemmel bámulja, hanem diszkréten meg-megnézi magának. ÉS nem tolja az arcodba, ha téged ez zavar.
Én sem vagyok h_lye, ha egy csaj jól néz ki, tisztában vagyok vele, hogy a párom is megnézi - ahogy én is. Ezzel nincs gond. Gond ezekből akkor van, ha xarba sem vesz és mint írtam, pl utána is fordulgat úgy lesi, vagy feltűnő módon jobban érdekli, mint te.
Mivel az én párom is kb be tudja lőni az ízlésem, volt olyan, hogy megnéztem egy mozgólépcsőn szembejövő pasit, ő nem is látta, hiszen mögöttem állt, de utána egyből ideszólt, hogy "Jól megnézted,mi?". Tök elvörösödtem, ő meg röhögött, hogy nem is látta, csak ráhibázott, de ezek szerint beletrafált. :D Ennyi, nem kell mindenen kiakadni. Nőben is van olyan, aki jobban megnézi ezek szerint a többi pasit, ahogy pasiban is van. Ha számodra kellemetlen mértékben teszi, beszélj vele erről. Vagy nézzétek együtt az ellenkező neműeket, ez önmagában hidd el, nem a világvége. Veled jött össze, tehát nyilván te is tetszel neki.HA ezt időnként a tudtodra hozza és kimutatja, fölösleges a megnézésen kiakadni. - HA tisztelet is megvan.
Válasz a ma (2018.11.01): 11:07-kor érkezett válaszra.
"Nekem már az rosszul esik, ha a szerelmem mással beszél (nem vagyunk együtt)."
- Minden rosszindulat nélkül mondom: nem is csoda. Milyen emberek vannak komolyan. Rendben, oké, bennünk férfiakban azért van egy bizonyos szintű birtoklási vágy a nő felé, hogy a mienk, persze ez normális. De hogy ne beszéljen mással?! Akkor mégis hogy gondoltad, hogy leéltek egy életet együtt? A napi teendőket belekalkuláltad a feltételeid közé? Mint pl.: munka, bevásárlás, barátok, ügyintézés. Mi az hogy ne beszéljen senkivel, csak veled. Ez beteges.
Megértelek kérdező! Tökéletesen.
Az én barátom is állandóan megnéz minden jó csajt és egyfolytában letagadja... Ez az ami igazán gusztustalan, hogy le is tagadja. "nem is arra néztem" Mintha fogyatékos lennék és nem látnám. Volt olyan, hogy a beszélgetést is abbahagyta emiatt, volt hogy beszéltem és közben nem engem nézett, és volt olyan, ami a legjobban fájt, hogy valami vicces dolog történt az utcán és én úgy gondoltam együtt láttuk, együtt osztjuk meg, erre pont jött valami csaj és egymást nézték a pasimmal és nevettek. Nem velem nevetett hanem egy ismeretlen lánnyal. Ez nagyon megmaradt bennem. Velem kellett volna megosztania... :/ Na mindegy. Lesz.rom ha lebetegesenféltékenyeznek... Én nem nézek pasikat, ha mégis egyszer egy évben előfordul, az biz' Isten hogy nem ilyen kva feltűnően, hogy megbántsam vele az amúgy idióta pasimat.
Jöhet a lepontozás...
Hát érdekes. Nemegyszer olvastam már női panaszokat, hogy a párom milyen tapintatlan, mellettem van és annyira bunkó módon más nőket megbámul, utánuk fordul. Erre most lehordjátok a kérdezőt mert őt is zavarja ez.
És ne gyertek a vaksággal meg efféle hülyeségekkel, persze, hogy nem vagyunk vakok és megnézzük a szépet. Meg a metrón utazó nagyival, azt is látod persze, de talán nem "úgy" nézel rá, bár ezek szerint lehet Te igen. De...nem bunkó módon bámulunk, valaki után forgunk vagy 1000x ott hagyjuk a szemünket úgy, hogy ezt már a másik akkor sem tudná nem észre venni ha nagyon igyekezne. Ha a csaj ránézne egy pasira, megnézné magának és ezzel le van tudva akkor szerintem nem lenne gond. De ha már x-szer oda-oda fordul, oda néz stb. az már azért zavaró tud lenni. Ti hogy éreznétek magatokat ha a párotok mellettetek olyan szemetszúró módon bámulna mást, hogy az már ciki? Mert itt erről van szó. A kérdező leírta a helyzetet, nem az zavarja, hogy a barátnője nem vak és látja az embereket hanem az, hogy bizonyos pasikat annyira bámul, hogy az már kellemetlen a kérdezőnek. Ez pedig igenis bunkóság.
Az, hogy tudja, hogy a kérdező ezt észreveszi és ennek ellenére nem fogja vissza magát inkább rákeni a kérdezőre, hogy hallucinál az már csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!