Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes férfiakat mindig megcsalják a nők, de miért?
Figyelt kérdés
Apám nagyon jó ember volt soha nem csalta volna meg anyámat, de anyám mégis más után nézett. Apám egyszerűen nem érdemelte ezt a bánásmódot. Szegény egyszerűen bele is betegedett.2018. aug. 7. 01:26
1/30 A kérdező kommentje:
12 éve nincs már közöttünk apám és ez anyám hibája, mert ő tette tönkre. Sajnos rossz nőt vett el... Biztos lesz olyan aki ezen nevetni fog, de azt ba*ssza majd meg az élet leginkább.
2018. aug. 7. 01:29
2/30 anonim válasza:
Az én szüleim közül meg apum lépett félre. Akkor most állítsam azt, hogy minden férfi gyökér és csalfa? Komolyan tiszta gáz, hogy állandóan megy a nőkkel szembeni általánosítgatásotok.
3/30 anonim válasza:
Mert megtehetik, és a rendes férfit nrm tisztelik/kevésbé vonzódnak hozzá.
4/30 anonim válasza:
Na, hát miért... Nyilván mert rosszul választottak.
5/30 anonim válasza:
Szerintem az a fura, hogy a hűséges pasik és nők sose találnak egymásra, ahogy a hűtlenek sem. Mindig az a felállás, hogy egy hűséges, egy hűtlen.
6/30 anonim válasza:
"Mindig az a felállás, hogy egy hűséges, egy hűtlen."
Meg a lótúrót.
Kérdezőnek pedig: Attól, hogy anyukád ezt tette apukáddal, nem kell kivetíteni az egész női nemre.
Másrészt pedig azon sem ártana gondolkodnod, hogy apukád sem volt hibátlan, anyukád pedig nem maga a sátán. Ezzel a fekete-fehér gondolkodással küzdesz az ambivalens érzéseid ellen. Pszichoterapeuta tud segíteni ezen a problémán.
7/30 anonim válasza:
kicsi pénisz, kevés szex. Gyakori ok, főleg a rendes emberek mellett.
8/30 anonim válasza:
A férjem rendes ember, becsületes, tisztességes, segítőkész és mi (a felesége és a gyerekei) vagyunk a mindenei. Sosem csalnám meg, ahogy nem is tettem az elmúlt 10 évben. Ne általánosíts, nem mindenki válik ribivé egy normális férfi mellett.
9/30 peca1000 válasza:
Valamit biztos nem kapott meg édesapádtól, ami alap egy kapcsolatban, vagy van olyan dolog, amit nem kötöttek az orrodra, meglepődnél.
A rendesség édeskevés.
Nálunk édesanyám volt a mintanő, anya, aztán halála után kidedültek róla olyan dolgok, (fateromról is), hogy csak kamilláztam.
10/30 anonim válasza:
Mert a rendes férfiak unalmasak számukra, illetve mert a nőknek nincs lelkiismeretük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!