Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalják a volt kolléganőm?
Együtt dolgoztam egy harmincas családanyával. Egy tini fia van, férje, látszólag boldog házasság. A munkahely nagyon stresszes hely volt a csaj mégis mindig nyugodt maradt, nagyon csinos, mosolygós, házias.
Akkoriban nem volt kapcsolatom kipróbáltam mi van egy szex társkereső oldalon mégis hogy kell elképzelni az ilyent.
Sikeresen belefutottam a egy pasasba aki két mondat után már küldött is hívatlanul képet s no lám a szinglinek hazudott úriember ott virít a facen a kolléganőm mellett boldog családi képeken. Ennyi elég volt törüljem magam. De a gondolat, hogy lám semmi sem biztos elszomorít. Nem borítottam mert nem akartam belefolyni egy olyan dologba ahol csak a nő lesz kiakadva majd utána rám, hogy megmondtam.
Ti ha tudtátok, hogy megcsalják egy ismerősötöket mit tettetek?
En elmondtam,es sose bantam meg
Ugyez volt a helyzet,tarskeresozott a hapi...
kozben eskuvot szerveztek...
Megmutattam a csajnak a parja profiljat,
eloszor nem hitte el aztan csinalt kamu profilt
Szerencsere a csaj dobta pedig alomparnak tuntek
Sajnaltam szegenyt
de nem tudtam volna a szemebe nezni
Ha az ember a sajat parjaban nem bizhat,ha a sajat parja nem oszinte
akkor legalabb mi megha kivulallok vagyunk tehetunk valamit.
Barmennyire is szemet huzas.De akkoris igy helyes sztem
Én ebben azt nem értem soha, hogy nem félnek, hogy kiderül?
Hiszen bárki megláthatja őket.
Felfoghatatlan!
Amúgy és is megtaláltam egy ismerősöm párját, illetve ő írt rám, de nem tudta, hogy ismerem a párját. Én szóltam neki.
Nagyon sajnálom pláne, hogy most vannak egy házfelújításban, ott a közös gyerek is.
De volt már úgy pár ismerősöm, hogy jó szándékból mutatott bizonyítékot (levelezés, fénykép) felszarvazott félnek s mégis rá dobáltak kígyót békát.
Nehéz ügy, én nem tudnék ra megoldást találni. Talán néha jobb csendben maradni, mégha tudod hogy igazad is van.
Én örültem amikor elmondtak nekem , addig a napig nem volt bizonyítékom.
Inkább az volt a bajom hogy sokáig titkolták, össze is jottem a lánnyal aki elmondta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!