Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A rendes férfiakat mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendes férfiakat mindig megcsalják a nők, de miért?

Figyelt kérdés
Apám nagyon jó ember volt soha nem csalta volna meg anyámat, de anyám mégis más után nézett. Apám egyszerűen nem érdemelte ezt a bánásmódot. Szegény egyszerűen bele is betegedett.
2018. aug. 7. 01:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%

Köszönjük bejelentését, támogatjuk egy fuvarral, a kocsi úton van!

Országos Rendőr Főkapitányság

2018. aug. 7. 10:01
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy fizikálisan fogom bántani hoho... de azt is megbánja majd, hogy megszületett.
2018. aug. 7. 10:03
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fogom annyiba hagyni apám életéért felelni fog és ki fogom csinálni."

És mit fogsz vele csinálni? :D Ha szakítanak is valami ok miatt, akkor lesz anyádnak idővel másik "köcsög fa.sz".Apád a felelős elsősorban a saját életéért. Biztos vagyok benne, hogy anyád már a házasság előtt sem volt ártatlan virágszál.Apád láthatta ezt( az is az ő hibája, ha nem akarta látni), még is elvette ennek tudatában.Meg is lett a következménye.Inkább örüljön, hogy megszabadult tőle, még ha így is.

Én is hozzámentem a volt férjemhez, aki igencsak hajtotta a nőket.Ezt több-kevesebb sikerrel próbálta is eltitkolni előlem.Nem mindig jött össze neki. :D Na de "a nagy szerelem nevében" (én marha, ugye), bizalmat szavaztam neki.Nem kellett volna.Lelépett egy másik nőhöz, egyedül maradtam a gyerekemmel.Ő meg hajtotta a puncik tömkelegét továbbra is.Végiggondoltam a történetünket, és bár nem szívesen, de be kellett ismernem, hogy az én hibám az egész.Minek mentem hozzá, amikor tudtam, hogy milyen?Kutyából nem lesz szalonna kérdező, én ezt egy életre megtanultam.

2018. aug. 7. 10:14
 24/30 anonim ***** válasza:
87%

Ugye tudod, hogy fenyegetésért több évet is kaphatsz?

Egyrészt, másrészt pedig semmi közöd a szüleid viszonyához. Ez a kettejük dolga. Annak már biztosan voltak jelei, hogy valami nem jó a kapcsolatukban, de lehet apud szart bele, elvolt a langyos vízben, hát ez lett az eredménye. Magyarul lehet nemis csak anyud hibája, de ezt nem tudhatod, mert ismétlem, a kettejük dolga, nem a tiéd.

2018. aug. 7. 10:28
 25/30 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező te beteg vagy. Nem az anyád ölte meg az apádat, nem ő a felelős az apád életéért. Lehet hogy simán kihűlt a kapcsolatunk, de apád kapcsolatfüggő révén inkább nem akart tudomást venni a dolgokról. Utána meg jól elmártírkodott és szidta anyádat, mert az könnyebb volt, mint felelősséget vállalni a saját életéért. Mondjuk te is hasonlóan nyomorék vagy, mert még mindig azon pörögsz ami a szüleiddel történt a múltban, és amihez nem sok közöd van és nem elég inforációd, de te már bosszúhadjáratot esküszöl.

Mondanám, hogy leülhetnél anyáddal megbeszélni a dolgot, de nem biztos, hogy lenne értelme. De egyvalamit ne felejts el: apád választotta azt a nőt, ő nem vált el, nem hagyta ott és választotta a mártír szerepet. Ja, és még valami, senki nem betegszik bele és nem hal bele abba, hogy megcsalják, elhagyják. Emberek ezreivel történik ez meg és túléljük. Ez meg még csak nem is veled történt, szedd már össze magad!

2018. aug. 7. 12:33
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó van igazad sok mindenben,nem mondom.

Én se biztatom bosszúra a srácot/lányt ,nem tudom.

Nem tudhatja ,valóban ,mi történt, hogy történt.

Viszont azt cáfolnám,hogy ebbe senki nem betegedett bele,halt meg.De, van ilyen.A bánatban meghasad a szív, depressziós lesz, öngyilkkos, stb.Nem mindenki egyformán erős.A megcsalás az egyik legsúlyosabb fájdalom, haláleset után, ezt olvastam.

Régen, lúgot ittak, kútba ugrottak emiatt.

Szóval, lehet összefüggés, de nem biztos.

Viszont a bosszúval nem érsz el semmit, tegyél re róla,kérdező.

A sors, ha úgy akarja,megbünteti anyukádat.A karma, tudod.

Apukád biztos örülne ha tudnád,mennyire szereted...de kérlek ne tégy semmi hülyeséget.

Nem tudhatod,mi miért történt,ki a hibás.

2018. aug. 7. 12:45
 27/30 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk lehet apud ilyen ,,tedd ki hadd hűljön volt",gondolom unalmas ember volt,felkelt elm,ent dolgozni hazament,TV és alvás.

Nyilván ok nélkül nem csalnak meg senkit.

Ok okozati összefüggés,valszeg ez lesz a háttérben,hogy elvolt magának,anyud meg egy karakán szexi nő volt aki kelendő,jött egy piacképesebb hím akinek izgalmas élete van nyilván le fog lépni a nő,minegyik nő erre van ki,hogy a pasija unalmas sablonos,semmi talpra esettség,el van magának nem mutatja azt az igazi férfit,hanem belenyugszik a dolgokba.

Nem ítélkezek de tuti valami ilyesmi van a háttérben,főleg ha egy férfinek elég ami most van,akkor is dobbantani fog a nő.

2018. aug. 7. 15:11
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
úgy látom a kispéniszűek csapata beszabadult ekézni mindenkit:)
2018. aug. 7. 15:29
 29/30 anonim ***** válasza:
84%
Rendes nőket mindig megcsalják a férfiak, de miért?
2018. aug. 7. 19:51
 30/30 anonim ***** válasza:
71%

rendes nö vagyok,sose csaltam meg senkit!

De engem minden ferfi megcsalt v atvert v hazudott?

Akkor miert ilyen „minden“ ferfi??

2018. aug. 7. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!