Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm megnéz más férfiakat?
Figyelt kérdés
Időnként észreveszem hogy ha egy jó kinézetű srác van a közelben akkor a baránőm úgy csinál mintha körülötte nézegetne valamit, vagy körbenézeget de pont úgy hogy a srácon mindig megakadjon a szeme félúton. Ha észreveszem és beszólok neki akkor letagadja és mindig azt mondja, hogy már "megint kezdem" és ő észre se vette hogy ott az a srác vagy mellette nézett csak valamit... Ma pont volt egy ilyen, étteremben egy pillanatra láttam hogy többször oda vissza ugrál a tekintete egy pontra, megfordultam és egy kigyúrt srác ült pont mellettem. Véletlenek és velem van a baj? Vagy vannak csajok akik parkapcsolatban is megnézik a férfiakat majd letagadják? Hogyan tudnám kideríteni hogy pl. megcsalna e?2018. nov. 1. 10:13
1/38 anonim válasza:
Mi a fenéért ne nézhetne rá más pasira?? Elvégre szeme van és használni is szokta. Ne üldözd el a beteges féltékenykedéssel.
2/38 anonim válasza:
Hímnemű létedre neked kell magyarázni a különbséget a ránézés és a megcsalás között?
3/38 anonim válasza:
Azért annyit ugye már megtanultál biológia órán, hogy egy nézéstől nem lehet teherbe esni? Én biztos, hogy elhagynálak a beteges féltékenykedésed miatt a barátnőd helyében, örülj, hogy még nem tette meg.
4/38 A kérdező kommentje:
Ja értem, szóval ha a szemünkkel szexelünk mással akkor semmi gond? Nem a szexnél meg a csóknál kezdődik a megcsalás hanem gondolatban amikor meglátsz valakit. Én meg vagyok a gyökér mert nem tetszik hogy a bnöm lehet más faszikat nézeget XD vicc
2018. nov. 1. 10:37
5/38 anonim válasza:
Megnezem en is a csocsoket :) naes ?
7/38 anonim válasza:
Pontosan, te vagy a gyökér amiért féltékenykedsz. Ezzel csak azt fogod elérni hogy eltaszítod, de te tudod
8/38 anonim válasza:
Nem kicsit vagy beteg. Az, hogy megnézünk valakit, nem szemmel szexelés. Én pl nőket is megnézek nő létemre, ha nagyon jól néznek ki, és cseppet sem vagyok biszex, csak elismerem, ha valaki jól néz ki. De ha egy pasit megnézek,az is inkább csak esztétikai élmény. Nem képzelem el vele a szexet csak azért, mert ki van gyúrva stb. Nem értesz te a nőkhöz. De ezek alapján gondolom, te ha megnézel egy nőt, akkor gondolatban máris szexelsz vele....hm....veled van itt a baj.
9/38 anonim válasza:
Ez ugye egy vicc? Ha már pasim van nem nézhetek más pasira? Ha ezt így folytatod sosem lesz hosszú párkapcsolatod. Azért mert meglátok egy jó pasit még nem fogok a gondolatomban szexelni vele :D ez kész vicc.
10/38 anonim válasza:
Ez creepy rád nézve, nagyon creepy. A szem mi másért van, minthogy nézzünk vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!