Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy buktatnatok le a parotokat akire gyanakszotok hogy megcsal?
Nekem is eszembe jutott, persze, es szeretnem ha kiderulne hogy igy van, de ez kevesbe gyakori, ezt belathatjuk.
Tegnap leultem beszelgetni a lakotarsammal abban a remenyben hogy sikerul valami erzelmi reakciot kiprovokalni belole.
Elmondtam hogy mostanaban valami nagyon off a kedvesemmel, hogy a szex megvaltozott, hogy nem latjuk egymast annyira gyakran es hosszan mint regen, az uzenetekrol hallgattam.
Elmondtam hogy nekem az a gyanum, hogy talalt valakit, es vele kever, illetve jo hosszan reszleteztem hogy ebben az esetben en mindenkeppen szeretnek kiszallni a kapcsolatbol, mert soha nem adnam hozza magam egy ilyen ferfihez, mert valoszinuleg tobbszor is megteszi aki egyszer megtette, es ez nekem borzaszto eletet jelentene.
Itt hosszan elbeszelgettunk parkapcsolatokrol, husegrol (az elozo parjanak volt valakije otthon Franciaorszagban ugy kevertek, mert elmeletben ez egy nyitott kapcsolat volt - nagyon orulok neki....).
Elbeszelgettunk errol is, es megkerdezte hogy mi a kulonbseg a nyitott kapcsolat es a megcsalas kozott, mire elmondtam hogy a nyitott kapcsolat az osszes resztvevo konszenzusan alapszik, mig a megcsalasban az egyiket nagyon csunyan atdobjak a palankon, es olyan helyzetbe toljak hazugsagokkal, amiben szabad akaratabol, az igazsagot tudva valoszinuleg nem menne bele.
Es itt meg egy kicsi provokacio, lenyegeben azt akartam sugalmazni, hogy ha kiderul valami ilyesmi, en abban a pillanatban kiszallok a kepbol, es itt elkezdett velem kozosen gondolkodni.
Tobbszor megkerdeztem hogy mit tenne a helyemben; varna, kiszallna?
Lenyegeben azt tanacsolta varjak, mert talan minden rendben van, csak en erzem furcsan magam, ha hamarosan minden visszater a regi mederbe, akkor valoszinuleg minden OK.
En oszinten, arra gondoltam hogy egy ilyen beszelgetes utan majd adni fogja alam a lovat abban a remenyben hogy eltunok a kepbol es neki majd tiszta lesz a terep. Ha meg nincs mitol tartania, akkor ugy reagal ahogy valojaban reagalt.....
Egyetlen baromi ijeszto pontja a beszelgetesnek az volt amikor arrol beszelgettunk a regi kapcsolata kapcsan hogy na es mi van azzal a szerencsetlennel aki Franciaorszagban varja a parjat (vajon a csaj is tudta hogy ez egy nyitott kapcsolat?), vagy barmi egyeb hasonlo helyzettel ahol nem nyitott a kapcsolat (szerintem itt sem volt az). Azt felelte erre a lakotars, hogy az a pasi sara hogyan csalja vagy nem csalja a parjat, ez kettejuk dolga, amig nem al kozejuk, minden OK, o a jelenben es csak a jelenben, a pillanatban letezik.
Ha megvan a szikra, akkor neki egyszeruen meg KELL tennie, mert mi van ha elszalaszt valami csodalatos, extra lehetoseget. Isten aldja az ilyet valami lakatlan szigeten, jo messze, nesze neked bizalom.....
Mit gondoltok?
Ha robbannia kell, robbanjon, no para....
A reakcioit figyeltem, annyira jol nem hazudik....
Egyebkent, elmeletben eletukben osszsen max haromszor talalkoztak, egyben nem vagyok biztos.
Ketszer ott voltam, harmadjara nem vagyok biztos abban hogy mi tortent.
Zuhanyostam, es hallottam hogy kedvesem kimegy a szobabol, es furcsan sokara tert vissza. Errol az idopontrol amikor rakerdeztem, a lakotarsam nagyon zavartan magyarazott, de allitasa szerint nem futottak egymasba...(nem direkt kerdeztem meg), es nem is azonnal.
Na csak hogy tiszta viz is legyen a poharban, talan emlitettem hogy nem Magyarorszagon elek, es harom kultura vagyunk. Nem, elettarsi kapcsolat nem johet szoba, es nem elek a parommal, de van kulcsa a lakoshoz, akkor jon-megy amikor kedve tartja.
Elmeletben csak veletlenul tudhatjak egymas szamat, vagy abban az idopontban csereltek ki amikor gondolom.
Es nem, mas csajra a kornyezetemben nem vagyok feltekeny, de egy fedel alatt ezt az attitudot nehezen nyelem le.
Az en logikam az, hogy itt azert viszonyleg nehez legyottokat titokban osszehozni, itt nem tudsz beallni egy kapualjba, a szallodai szoba SEM opcio, lakast berelni meg kulon ere, baromi nehez, es draga is, kocsival se nagyon tudsz olyan helyre menni ahol senki nem lat.
Innentol csak otthon (tobb generacios hazban nem hiszem...), vagy mondjuk egy baratnal lehet az ilyesmit megejteni, ha en gyanakszom az egy opcio minusz, meg gondolom ideges is mindketto attol hogy gyanakszom.
Ha elmondja a paromnak hogy gyanakszom, az csak jo, mert ha o ezutan latvanyosan megvaltozik barmelyik iranyba, biztos lehetek abban honnan hova tart az info. Reszemrol mindegy hogy miert kommunikalnak egymassal ha kommunikalnak; a hatam mogott tortenik es itt ennyi a lenyeg.
A lany biztos hogy szamottevoen valtoztatni fog a rutinjan, annyira nehez a napirendje hogyha meg egy allomast be kell iktatni napi x ora munka plusz majd 2 ora utazas miatt, azt nem, vagy csak nehezen tudja majd vallalni, elobb-utobb belebukik.
Kedvesem ha ezutan hirtelen valtozik, akkor egyertelmu a dolog.
Ha kis idovel minden visszater a regi mederbe, akkor hamut szorok a fejemre es megnyugszom, onvizsgalatot tartok.
Az mindegy hogy lakotarsamnak mennyi a municio. Parom husegen mulik minden.
Ez minden, csak nem megnyugtató válasz.
ÉS a "legparább" pont nem az volt, hanem ez:
"Elbeszelgettunk errol is, es megkerdezte hogy mi a kulonbseg a nyitott kapcsolat es a megcsalas kozott,"
Láthatóan ő nem tesz különbséget megcsalás és nyitott kapcsolat között, különben nem is tesz fel ilyen kérdést. Az ő értékrendje magyarul ez.
Az engem nem zavar, hogy a pasi sarának tartja, őszintén, ezzel egyet értek én is: én sem egy egy idegentől várom el, hogy legyen már rám tekintettel, hiszen neki egy idegen senki vagyok. A páromtól várom el a hűséget és nem egy huszadik senkitől, akihez semmi közöm. Különben is azt lehet elcsábítani, akit hagynak, és akár tetszik akár nem ez mindig az ember döntése, hogy belemegy-e. HA valakit vinni lehet, azt vigyék is. HA én kerülnék ilyen helyzetben, én sem kenném a harmadikra az egészet, hogy jajj, így úgy elcsábítottak én milyen kis szegény vagyok, hanem vállalnám a felelősséget a xar döntésemért és végiggondolnám az okait.
Egyébként azt te láttad, hogy hogyan viselkednek egymással előtted. Ha az utóbbi időben történt a viselkedésükben változás, az is árulkodó lehet.
Mondjuk ettől függetlenül, hogy a lakótársa erkölcsi oldalát már ismerjük, még mindig nem biztos, hogy vele csalna a párod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!