Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogy buktatnatok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy buktatnatok le a parotokat akire gyanakszotok hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Nem elunk egy lakasban, de van kulcsa. Lakotarsamra kezdtem el gyanakodni, miota feltunoen erdeklodott a napirendem irant. Nagyon nagyon sokszor vannak ugyanakkor online whatsappon es viberen, de ez nem eleg. Ez igy csak gyanu, bizonyitek kellene, mivel hazasodni szeretne. A baj, hogy altalaban a gyanum beigazolodik, es most rossz erzesem van.

2018. okt. 30. 13:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Pedig kaptál azért elég kézenfekvő válaszokat is.

A.) Azt mondod csak este jössz és előbb hazaérsz, mert céges buli/túlóra van, vagy találkozol egy barátnőddel sbt. Vagy lepd meg a barátodat ha azt mondja otthon vagy, mondván,h hogy előbb végeztél.

B.) Elkéred az egyik telefonját mert a tiéd lemerül és fel kell sos hívnod valakit.

Használd az eszed és még több lehetőség is eszedbe jut.

2018. okt. 30. 18:03
 12/32 anonim ***** válasza:
Benyögöd habiszti lakótársadnak,hogy valami nem stimmel a kulcsoddal,nehezen tudod vele kinyitni az ajtót sokszor.Témának vége.Párodnak benyögöd,hogy valami nem stimmel a kulcsoddal,sokszor nehezen lehet vele kinyitni az ajtót,adja oda 1 napra.Amiből persze több nap lesz.Közben hazaállítasz sokszor olyankor,amikor mindkettőnek azt mondod hogy dolgod van valahol.A kulcs elkéréssel megnehezíted a dolgukat valamennyire.
2018. okt. 30. 18:25
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Vagy leülsz velük beszélgetni.

Vagy, ha nagyon a falhoz akarod állítani, akkor a lakótársnak jelentsd be, hogy mindenről tudsz, ami zajlik. Meglátod milyen arcot vág hozzá.

2018. okt. 30. 19:02
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Kamuzd be h nem vagy otthon

mond a szobatarsadnak is elmentel

csapd be az ajtot mint aki elment

aztan bujk az agy ala.vagy a szekrenybe

vard ki mi törtenik

Vagy bujj el vhol a haz körül

es ha a parod felmegy a lakasba

hallgatozt kivül az ajton

vagy szimplan nyiss rajuk h bocsi elöbb hazertem

ha zavarban lesznek bizony van vmi közöttük

2018. okt. 30. 22:18
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is rosszabb a bizonytalanságnál,teljesen érthető,ha szeretnél tisztán látni.

Én azt tanácsolom,hogy vegyél egy álcázott,hangra induló diktafont és rejtsd el otthon(pár ezer ft).

Aztán mond azt,hogy valamiért nem fogsz aznap hazamenni és ha vaj van a fülük mögött,akkor szinte biztos,hogy egy-két nap alatt lebuknak.

Minimum egy telefonbeszélgetést,de akár egy találkozón elhangzó dolgokat is felvehet,dúrvább esetben nyögéseket.

2018. okt. 30. 23:19
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj konkrétan rajta kapni őket. Elég ha úgy tudják nem leszel otthon és közben figyeled a lakást. Ha látod, hogy a párod felmegy amikor jól tudja nem vagy ott és viszont otthon a lakótárs akkor szinte biztos. Valójában még felhívnám valami ürüggyel, hogy valamit közöljek vele, kérdezzek vagy ilyesmi, bármi, csak legyen mondókád, hogy ne fogjon gyanút és a beszélgetés közben csak úgy rákérdeznék mit csinál, hol van? Meglátod igazat mond e, esetleg felugrott hozzád mert valamit ottfelejtett vagy kamuzik és egész mást mond. Ha hazudik, vagy fel sem veszi akkor pedig szépen hazamennék és meglepném. Nem hiszem, hogy ha így adódik kell több bizonyíték. Nekem elég lenne.

Ne hallgass azokra akik kiosztanak, hogy bizalom, meg leülni megbeszélni. Sajnos az élet nem tündérmese, ha valaki csal akkor legritkabb esetben vallja be, aki teheti tagad amíg lehet, legfeljebb abbahagyják ha gyanút fogtál. Csak az a biztos ha megbizonyosodsz róla. Lehet nem a legszebb dolog a kutakodás de a legbiztosabb. A többiek meg beszélgessenek a gyanús párjukkal aki úgyis mindent letagad és legközelebb jobban vigyáz. Ők pedig boldog tudatlanságban élhetik vele az életüket, megcsalva, de boldogan.

Aki meg nem erre vágyik az utánajár a dolgoknak.

2018. okt. 30. 23:53
 17/32 A kérdező kommentje:

Kedves tízes,

Nem látom be a manapság nagyon népszerű álláspontot miszerint egy kapcsolatban a bizalom fokmérője az hogy figyelmen kívül hagyod-e azt ami kiszúrja a szemed. Igen, nyilván voltak dolgok eddig is amik adtak egy kicsit a bizalomnak. A bizalom tényeken alapszik, nem pedig érzelmeken, feltételezéseken.... A bizalom nem jár, azt az ember kiérdemli, és igen, ez tesztekkel jár. Aki másképp gondolja annak meg nem éltek vissza a jóhiszeműségével. Kaptam én már meg ugyanezt a mondatot csaló páromtól. Biznisz kéne bennem. Akkor már hónapok óta hazudott. Szóval akkor miért is?

2018. okt. 31. 03:32
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

# 17-es kommentre reagálva, teljesen igaza van a kérdezőnek!

Nem is tudom melyik ismertebb pszichológus mondta egyszer( talán Feldmár?), hogy a vak bizalom legalább ugyanolyan veszélyes, mint a féltékenykedés. Nem KELL vakon bízni senkiben, mert ugyanolyan ostoba dolog. Ahogy az is, ha szemet hunysz vagy homokba dugod a fejed nyilvánvaló problémák elől.

Én ezzel értek egyet. Mondom ezt úgy, hogy 7 éve van párom, megbízok benne. De ezt a bizalmat is kiérdemelte az évek alatt, nem vagyok ostoba, hogy vakbizalmat adjak bárkinek is. Az ilyeneket használják ki először, és magasszintű naivitásra vall.

ÉS most nem a beteges féltékenykedésről beszélünk. Mindenben az aranyközépút a jó.

2018. okt. 31. 10:28
 19/32 anonim ***** válasza:
27%

#10-es voltam.

Ha megoldást akarsz, akkor költözzetek el / össze, tök mindegy, de valahogy kerüljetek távol a lakótárstól.

Nekem volt több hosszú kapcsolatom és fel sem merült bennem, hogy csapdát állítsak a páromnak, hátha beleesik, ráadásul mindezt a "bizalom tesztelésének" égisze alatt cselekedve.

Persze, félteni kell a másikat az esetleges bepróbálkozásoktól, de ennyire nem. Ez már beteges.

Az a helyzet, hogy nagyon nem vagytok egy hullámhosszon a pároddal. Egy anoním oldalon kérsz tanácsot, miképp tudnád lebuktatni, olvasd vissza, miket írtál. Én ilyen emberrel nem házasodnék a helyedben. A bizalom vagy megvan, vagy nincs.

Tegyük fel, hogy bemikorofonozod a lakást. Ezzel mit bizonyítasz? Ha a párod egy dörzsölt megcsaló, akkor nem otthon fogja reszelni a lakótársadat, hanem elmennek valahova kettesben.

Ha ezen a "teszten" át is megy, majd jön a következő rossz érzés és kezdődik minden elölről.

Nekem is és a baráti körömnek is sikerült olyan kapcsolatokat kialakítanunk, ahol nem kell bepoloskázni a lakást, James Bond filmeket mímelve, hátha csal a pár.

Nem a bizalmadra méltatlan párod az egyetlen férfi a világon.

2018. okt. 31. 13:35
 20/32 anonim ***** válasza:

Lett valami fejlemény Kérdező? Én is maondó vagyok, ha rossz megérzésed van, ne hagyd magad, hogy hülyének nézzenek.

30N

2018. okt. 31. 20:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!