Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom?
A helyzet az, hogy együtt élünk a párommal pár éve. Tavaly lebukott, hogy helyi "rossz lányok" honlapját nézegeti. Akkor azt mondta, hogy csak meg akarja tudni, hogy hogyan lehet egy nőnek csak vaginális orgazmusa,ezért ír(na) rájuk. Meglepett, de nem foglalkoztam vele, törölte az előzményeket. Most találtam egy sms-t, amit egy ilyen "rossz lánynak" írt, hogy találkozzanak. Nem érkezett rá válasz, és az sms annyira sokkolt, hogy nem néztem meg a híváslistát. Kérdőre vontam, mire azt mondta, hogy csak beszélgetni akart vele, mert érdekli a k..... élettörténete. Amit el is hinnék, mert mesélte többször is, hogy beszélt már egy hivatásossal egy szállodában, és tök érdekes volt. Bizonygatta, hogy nem találkozott vele. De aztán kiderült, hogy a nő nem hívta fel az sms után, ő meg elfelejtette az egészet.
Szeretnék hinni neki, de nem tudok. Rákérdeztem 120x, hogy megcsalt-e, de azt mondta, nem. Nem látszik, hogy hazudna. Általában felismerem a hazudozókat. Szeret és törődik velem, bár mióta együtt élünk, alig akar velem lenni este, pedig igényelném. Ezért sem értem, mert több okom lenne megcsalni őt, de nekem csak ő kell.
Ő az első nekem, és azt hittem, az utolsó is.
20-as lány
Illúziókat kergetsz, álomvilágban élsz. Nagyon buta vagy!
Ha előtted fektetne meg a kvát akkor is védenéds h nem úgy volt! Megérdeméled ezt a fszit! Csak ha ennyire semmit nem jelentesz neki, akkor minek van veled?
Fél mással ismerkedni, mert a kvákon kivül nem kéne senkinek?
Amig rá pocsékolod az időd addig lehetnél szásszor jobbal is. Te dolgod.
Sajnos te alázod meg magad acval, gogy részese vagy egy ilyen kapcsolatnak.
Hazudik neked, semmire se becsül.
És értem, hogy szeretnél rájönni, hogy miért ilyen de van amikor nem fogod megtudni. Hasonló cipőben vagyok, hazudik, ez a lét eleme, frászt tudja de ez az Ő dolga. A tiéd, hogy szeresd magad és figyelj arra jó e ez neked. Neked ez rossz, kalap, kabát, sírd ki magad, írj nekem, énekelj a zuhany alatt és szépen heverd ki.
Ja és jelentkezz be egy std szűrésre!
bakker, téged aztán nem nehéz hülyére venni.
azon nem gondolkoztál el, miért egy prostit kérdez szexuális témában, miért nem egy szexuálterapeutát??
el ne hidd már a dajkamesét!
és menj el hiv-tesztre, meg ős.
ugyanis ha megkefélt már prostikat, simán összeszedhetett vmit, amit neked már tovább is adott.
és én a helyedben kidobnám a csávót.
már a szándék miatt is dobnod kellett volna, h. prostikat kerestt meg a hátad mögött.
megsúgom, nincs az a ffi, aki csak beszélgetni akar egy prostival meg tanácsokat kérni, ha meg is dughatja.
ostoba kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!