Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hihető, az indok hogy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető, az indok hogy miért nem válnak el? Ti bele mennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Meg ismerkedtem egy férfival, az elején nem tudtam hogy házas.

Csak pár randi után derült ki.

Külön élnek jó ideje mar, de mégse válnak el hivatalosan..

Állítólag a vagyoni osztoszkodás miatt.

A lakás az autó minden közös, holott a nő nem rakott hozzá semmit, mert gyorsan szült 3 gyereket, az iskola elvégzése után hogy ne kelljen dolgoznia.

Így hiába a férfi dolgozott meg mindenért akkor is a feleségnek járna mindennek a fele.

Igy most külön élnek inkább, a feleség a gyerekekkel az egyik lakásban a férj meg a régi legény lakásába ami előtte albérletbe volt ki adva.

2018. okt. 19. 12:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Ja a feleség magának szült 3 gyereket és nagyon jól jár szerinted! Majd, ha lesz gyereked akkor beszélj! 3 gyereket egyedül nevelni kú.va jó! Ezek a szeretők mindent elhisznek amit el akarnak hinni! Az olyan ferfi aki cserbenhagyja a családját az igazi főnyeremény! Csak majd ne sírj amikor lecserél téged is. Légy boldog most ezzel az aljadékkal, mert ez a boldogság csak ideiglenes egy ilyen pasi mellett!
2018. okt. 19. 16:49
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember létedre azért tanuljal már meg ertelmes mondatot írni. "Le mondott a gyerekek javára az ő tulajdon részét" Ez igy egy borzalom.
2018. okt. 19. 16:50
 43/45 anonim ***** válasza:
50%
Hát, én már láttam ilyet. Ha szereted, akkor elhiszed neki. Ha nem, akkor meg nem érdemes belemenni sem.
2018. okt. 19. 18:10
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én már ott pattintottam volna a pasit, amikor kiderült, hogy a 3 gyerekét képes volt otthagyni. Valóban egy ilyen ,,felelősségteljes" és ,,családcentrikus" pasival akarsz kezdeni? Mit gondolsz, ha őket így otthagyta akkor téged hasonló helyzetben nem hagyna faképnél? A házról magyarázol folyton, talán az volt a terved, hogy majd kidobja az exet a kölykökkel és beleteszed a popsidat a házba vagy mi? Szült 3 gyereket a nő, gondolom a pasikádat meg kellett erőszakolni hozzá :)

Nem akarod nevelni a gyerekét, nem is kell kezdeni akkor egy elvált férfival, mert elárulom még 30-40 év múlva is a gyerekei lesznek, vagy talán azt gondoltad, hogy a válás után, majd megszakítja a volt családjával a kapcsolatot?

Én komolyan mondom nem értem miért kell a nőknek mindig az ilyen főnyereményeket kifogniuk, s ráadásul még majdnem sajnálni is kellene őket.

2018. okt. 19. 20:33
 45/45 anonim ***** válasza:
40%

Ez teljesen érthető! Nincs ebben semmi fúrcsa. Én sem válnék ilyen esetben , mivel el kellene adni a házat az osztozkodás miatt és a gyerekeimet nem tenném ki még ennek is.

Külön élnek másfél éve. Mit nem lehet ezen erteni nem tudom.

2018. okt. 21. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!