Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hihető, az indok hogy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető, az indok hogy miért nem válnak el? Ti bele mennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Meg ismerkedtem egy férfival, az elején nem tudtam hogy házas.

Csak pár randi után derült ki.

Külön élnek jó ideje mar, de mégse válnak el hivatalosan..

Állítólag a vagyoni osztoszkodás miatt.

A lakás az autó minden közös, holott a nő nem rakott hozzá semmit, mert gyorsan szült 3 gyereket, az iskola elvégzése után hogy ne kelljen dolgoznia.

Így hiába a férfi dolgozott meg mindenért akkor is a feleségnek járna mindennek a fele.

Igy most külön élnek inkább, a feleség a gyerekekkel az egyik lakásban a férj meg a régi legény lakásába ami előtte albérletbe volt ki adva.

2018. okt. 19. 12:30
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

30-as vagyok.

mert a válóperen felhasználhatja a nő a férje ellen ezt a tényt, hogy amíg még hivatalosan házasok voltak, máris új kapcsolatot kezdett mással, veled.

plusz mi van, ha elsimulnak köztük a dolgok, és a nő visszacuccol, és újrakezdik?

légy óvatos.

a ffi. lehet, hogy csak szexet akar, meg az egóját növelni, de ha úgy alakul, dob téged a levesbe.

2018. okt. 19. 14:08
 32/45 anonim ***** válasza:
51%
amúgy amíg házasok közös mindne bevétel, erre nincs "papír", ez a törvény, szóval ha jól keres akkor annak fele az asszonyé
2018. okt. 19. 14:26
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem hat meg a kérdező helyzete. Aki ennyire aljas, hogy olyat mond: gyorsan szül valaki három gyereket, csak hogy ne kelljen dolgozni, az meg is érdemli a sorsát.
2018. okt. 19. 14:42
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtad a főnyereményt!Sok eszed lehet neked is.Ostoba tyúk.
2018. okt. 19. 15:32
 35/45 A kérdező kommentje:

Le mondott a gyerekek javára az ő tulajdon részét.

És amúgy nem csak hétvégi apuka, mert ő hozza viszi őket a suliból meg az oviból minden nap.

2018. okt. 19. 15:36
 36/45 anonim ***** válasza:
Azt ugye azért tudod hogy ezek után neked is foglalkozni kell a gyerekekkel?
2018. okt. 19. 15:47
 37/45 anonim ***** válasza:
39%

Baskiiii...az asszony meg a gyerekek maradtak ugyis a hazban. (Ki nemrakhatja ha a gyerekek nagyok lesznek sem...hisz a fele az ive). A ferjednek ott a lakas. Adja az asszonynak es ezert cserebe ne fizessen gyerektartast. (Persze a gyerekeknek vegyen ezt azt...ne sajnalja toluk). Amugy ha valnak es nem adjak el akkor us kikell fizetni az asszonynak a pasi ra eso reszet. Nincs ertelme az egesznek. Igy is ugy is veszett a haz.

Es miert vagy biztos abbam h tenyleg kulon lakik...lehet ez is kamu. En nem hinnek neki. Vagy vallik v felejtos.

Nekem a parom elvalt ugy h ott volt a kozos haz plusz lakas, ket auto (nem olcsobbik fajta), volt ket foldjuk es egy nyaralo is. Feleztek es kindenki eli az eletet. Ennyi. (Nem miattam valtak el en ugyan akkor mar ismertem de amig el nem valt nem volt hozza kozom).

N27

2018. okt. 19. 16:09
 38/45 anonim ***** válasza:
Bocs a felreirasokert.
2018. okt. 19. 16:11
 39/45 anonim ***** válasza:
51%
Bocs? Tök érthetetlen, fuss neki újra.
2018. okt. 19. 16:13
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha lemondott, és igy megegyeztek, akkor miert is nem váltak el???? :))

Mert akkor innentől kezdve tényleg nem logikus.

2018. okt. 19. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!