Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hihető, az indok hogy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető, az indok hogy miért nem válnak el? Ti bele mennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Meg ismerkedtem egy férfival, az elején nem tudtam hogy házas.

Csak pár randi után derült ki.

Külön élnek jó ideje mar, de mégse válnak el hivatalosan..

Állítólag a vagyoni osztoszkodás miatt.

A lakás az autó minden közös, holott a nő nem rakott hozzá semmit, mert gyorsan szült 3 gyereket, az iskola elvégzése után hogy ne kelljen dolgoznia.

Így hiába a férfi dolgozott meg mindenért akkor is a feleségnek járna mindennek a fele.

Igy most külön élnek inkább, a feleség a gyerekekkel az egyik lakásban a férj meg a régi legény lakásába ami előtte albérletbe volt ki adva.

2018. okt. 19. 12:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
96%

A feleseg rohadt jol jart. Egyedul nevel harom gyereket, mig a pasi eli a vilagat.

Az asszonyka hiaba nem akar valni, ha a ferj igen. Ez megint mese. A pasi egy fel lepessel sincs elorebb igy.

2018. okt. 19. 13:33
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Válást egyik fél írja alá és elválasztja őket a bíróság! Nőnek nagyon fain lehet három gyerekkel minden nap, apuci meg látja őket kéthetente egy napra, míg elvan a saját lakásában az új nőivel
2018. okt. 19. 13:34
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nők csak úgy maguktól szülnek, mi? :D
2018. okt. 19. 13:39
 24/45 anonim ***** válasza:
25%

Már hogyne lenne előrébb. Falun van a ház. Értéke legyen max 10 milla. Gyerektartás orronként legyen csak 20k havonta. Ha a gyerekek 18 éves koráig kell fizetnie, amit ugye a fél ház használatának fejében nem kell, az 12 milla. Tehát pont bukná a háza árát, ha gyerektartást kéne fizetni. + mondva lett, hogy a ház árának a fele nem elég egy lakás vásárlásához. Most beleképzelem magam... lehet van hol laknom, de azért nem kúr ék ki feltétlen a gyerekemmel... hárommal meg pláne nem.

32/f

2018. okt. 19. 13:40
 25/45 anonim ***** válasza:
87%

"Igen írtam hogy a nő húzza a nagyobb hasznot a dologból."

Három gyerek után járó gyerektartásért ilyen helyzetben, én is hagytam volna a házat. Bachatom a fél ház árát, ha 20 évig a fizetésem fele megy gyerektartásra. Igy, teljes keresettel, saját házzal, simán tud új életet kezdeni. Van miből.

2018. okt. 19. 13:43
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az egésszel a pasi jár jól. Megmarad a tulajdonjoga, nem fizet gyt-t, ami megjegyzem 3 gyereknel mar a fél fizetése lenne, és néha latja a gyerekeit, amugy meg élheti világát.

Nem tudom ki találta ezt ki, de ez csak a hapinak haszon, nem a nőnek. A nő majd ott lesz 20 ev mulva, mikor kirepültek a gyerekek, hogy akkor kell valamit kezdenie a fél ház árával, mert felteszem félre tett pénze nem lesz, mivel egyedül tartotta el a gyerekeit. A pasi meg dúskálni fog a lóvéban.

Tudod ha mar nem fizet gyt-t, meg lehetett volna abban állapodni, hogy akkor legyen a nőé a kecó. Mert ez igy gusztustalan.

2018. okt. 19. 13:46
 27/45 anonim ***** válasza:
43%

Rizsa rizsa hátán.

Ha el akarja kerülni, hogy megkopasszák, fogadjon fel egy jó ügyvédet a csávó és akkor jó esetben a 10-20% megy el.Ennyi.

2018. okt. 19. 13:47
 28/45 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Nem kéne ez a fazon. És ha jót akarsz magadnak szépen elköszönsz..
2018. okt. 19. 13:53
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

"Csak úgy meg nem fogja ott hagyni az exének és ez mondjuk jogos is."

Nem csak ugy hagyná ott, hanem a gyt fejében. De most jelen pillanatban ugy áll a helyzet, hogy csak időlegesen otthagyta használatba, de gyt-t ugyanugy nem fizet egy kanyit sem. És ez most igy jogos szerinted? Azok a gyerekek nem csak a nőé!

Ha már nem akar gyt-t fizetni, a minimum lett volna, hogy lemond a részeről a nő, vagy a gyermekei javára. Valamit valamiért. De ez hogy semmit? És meg lehet, hogy azzal is jól jart volna, mert a gyt annyi évre több lenne, mint amennyit ér a része.

Hat ez igy egy hányadék pali. Megcsinálni megtudta a gyerekeket (de persze persze tudjuk, a nő pottyantotta őket, hogy ne kelljen dolgozni), de utána nevelni, pénzzel támogatni mar ne kelljen őket.

2018. okt. 19. 14:02
 30/45 anonim ***** válasza:
90%

légy óvatos.

engem már átejtettek hasonló módon.

beszélj a nővel, hogy valóban bontóperre készülének-e, vagy csak átmeneti mosolyszünet áll fenn, és azért szeparálódtak el.

amíg el nem váltak hivatalosan, én nem mennék ebbe a kapcsolatba bele.

2018. okt. 19. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!