Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető, az indok hogy miért nem válnak el? Ti bele mennétek egy ilyen kapcsolatba?
Meg ismerkedtem egy férfival, az elején nem tudtam hogy házas.
Csak pár randi után derült ki.
Külön élnek jó ideje mar, de mégse válnak el hivatalosan..
Állítólag a vagyoni osztoszkodás miatt.
A lakás az autó minden közös, holott a nő nem rakott hozzá semmit, mert gyorsan szült 3 gyereket, az iskola elvégzése után hogy ne kelljen dolgoznia.
Így hiába a férfi dolgozott meg mindenért akkor is a feleségnek járna mindennek a fele.
Igy most külön élnek inkább, a feleség a gyerekekkel az egyik lakásban a férj meg a régi legény lakásába ami előtte albérletbe volt ki adva.
Szerintem inkább a nő erőltette ezt a dolgot, mert ő húzz belőle hasznot főleg.
Beszélgettem a nővel mikor hozta a hétvégén a gyerekeket és ő is ezeket mondta indoknak.
Mondjuk most annyi hogy dolgoznia kell mert hát annyi pénzt nem kap a gyerekek után hogy fenn tartsa a lakást meg magukat is.
De még így is meg éri neki, mert nem a nulláról kellett kezdenie mindent úgy mond.
Ott a be bútorozott, kényelmes lakás semmit nem kell vele foglalkozni.
Most őszintén gondold át! Ennek a férfinak mi kell tőled? Szex. Pucsítani tudsz? Tudsz. És aztán? Lehetsz barátnője? Lehetsz. Lehetsz a felesége? Nem.
Ha ott van a levegőbe, hogy te többet akarsz, egykor még a társa is lenni... az felejtős. Plusz még lehetsz pótanya a 3 gyereknek.
Ha csak dugni akarsz vele amíg nincs jobb, arra ez a férfi tökéletes. Sőt ez a fickó erre rendezte be a mostani életét. Mert nem kisfiú már, tudja ha van egy felesége és a házasság miatt vagyonilag meg van kötve akkor egy új nőnek kvázi csak a farkát tudja adni, meg a kecót arra pár numerára. Normális nő aki komolyat akar tőle... az nem fogja keresni, mert egy ilyen férfivel nincs közös jövő, csak közös szexkaland.
Te tudod mit akarsz és mennyit tőle. A kapcsolat erősen korlátos, ezt el kell fogadnod vagy bele se kezdj!
Igen írtam hogy a nő húzza a nagyobb hasznot a dologból.
Azért gondoltam hogy talán a nő volt aki erőltette ez a ne váljunk témát.
Ne haragudj ez így sem érthető, lehet téged át tudott verni ezzel, de aki józanul tud gondolkozni azt nem!
Még mielőtt... Én is elváltam és úgy a tiszta ha mindenki ezt teszi mielőtt új kufircolásba.. Khm kapcsolatba kezd... Főleg ha van hol laknia...
Én soha nem akarok férjhez menni, nem vagyok bolond.
Nálam bőven elég volt eddig is ha együtt éltem valakivel(12 évig voltam valakivel abból 10 együtt is éltünk)
Nekem is van saját lakásom, dolgozzom, elég jók is keress lek szóval nem a pénze érdekel.
Az hogy a gyerekek pótanya leszek az nem így működik.
Van nekik rendes szüleik neveljék ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!