Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan jöttél rá, hogy megcsal a párod/férjed?
Barátnőm volt. Ha megcsal akkor automatikusan rád vetíti ki hogy te csalod meg őt.
Másik a beteges féltékenykedés hogy szagolgatja a ruháimat és mondja hogy női parfümöt érez rajta.
ehhez hasonlóak...
a végén én láttam meg őt mással. jelenleg a haverjaimmal barátkozik, én meg lerázom ezeket a jó " haverokat" mert nem vagyok olyan hülye hogy felejtsek..
Sejtettem. Dühösen ordítoztam vele, hogy tudom hogy megcsaltál, te szemét, hogy teheted blabla, elkezdtem összepakolni a cuccom, közben mondta hogy ne haragudjak, megbánta, stb. Ez volt a bizonyíték. :|
Nem tudom igazából kivel történt, tulajdonképpen nem is érdekel.
Amikor elköltözött, még nem gyanítottam semmit.
Aztán elkezdett nem válaszolni az üzenetekre, de szerintem még akkor se volt senkie.
Akkor kezdett gyanússá válni amikor facebook-ra posztolt egy képet egy nőről és egy kisbabáról(szerintem a nővéréről, bár nem is mondta, hogy van neki), hogy lehet elkezdett érdeklődni mások irányába.
Amikor követtem és láttam, hogy sokat tologatja az unokaöccsét, akkor már gyanítottam, hogy keresgélhet valakit. Biztos csak akkor lettem amikor bírósági végzést hoztak, hogy nem mehetek a közelébe. Szerintem a nővére valamelyik barátnőjét kiszemelte neki, de tudom, hogy visszajön.
Megláttam az autóját az exe háza előtt.Biztos megint dugulás volt a csajnál,bár ő kőműves,gondolom, azért megoldotta
..kidobtam, mint macskát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!