Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt?

Figyelt kérdés

Volt párommal 2 évet éltünk együtt, közös albérletben. Valahogy egész végig feltűnő volt számomra, hogy a rezsi, a megélhetés és minden fontos csak az én gondom, ő csak látszólag törődött ezekkel. Mígnem kiderült (tegnap) hogy 3 hónapja jár össze kefélni az exhapsijával. Hogy lehet egy nő ennyire hálátlan? Dolgoztam értünk látástól vakulásig, programokat szerveztem magunknak, megkapott mindent. De neki mégis az volt a megoldás az esetleges gondokra hogy visszaszaladt előlük az exéhez.

Más is járt így? Mit tanácsoltok?

2018. okt. 17. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Igen, jártam. Ha megadsz mindent egy nőnek, amit annó elvártak a férfitól, akkor félre lép, mert nem "izgi", vagy épp meg van bántva. Ha nem adsz meg mindent, tehát szálljon be ő is a dolgokba, vagy szervezzen ő is programokat, akkor azért lép félre, mert majd a másik férfi megcsinálja. Érzed a körforgást, minden út ugyanoda vezet: félre lép. Van kivétel is, de ők általában nem normális férfit keresnek, hanem bunkó, lekezelő, semmibe néző férfit, akiért próbálnak kapaszkodni, s majd ott a fickó lép félre. Mivel te nem ilyen voltál, ezért történt veled, ami megtörtént. (Legalábbis én így látom és tapasztalom)
2018. okt. 17. 13:47
 2/3 anonim válasza:

Szia, én épp ma írtam ki egy ugyan ilyen kérdést. 6 éves kapcsolatot vágott tönkre 5 nap alatt. A munkahelyére is bementem mert nem vette fel a telefont és ott volt a hapsival. Még neki állt feljebb, hogy én hanyagoltam el (lakhatási költségén kívül én fizettem a kaját a szórakozást mindent). Azt hozta fel, hogy nem utaztunk eleget, nem mentünk sehova, mikor én direkt miatta dolgoztam meg güriztem....

Mikor már azt hiszed, hogy ismersz valakit kívül belül.

Fel a fejjel tesó! Ezen is túltesszük magunkat, jön majd egy olyan lány, aki megérdemel minden percet.

2018. okt. 17. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Undorító az ilyen nő de ne aggódj megtalálod majd aki igazán fogja értékelni mindazt amit teszel érte! Én soha nem tudám ezt megtenni a párommal ő a legcsodálatosabb férfi a világon akit valaha ismertem a tenyerén hord a gyermekünkel együtt nem csak anyagilag érzelmileg is! Talán idővel makd amikor fejre ejtik ráfog jönno mit tett de már késő lesz! Az ilyen nőt jobb elfelejteni is!
2018. okt. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!