Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt?
Volt párommal 2 évet éltünk együtt, közös albérletben. Valahogy egész végig feltűnő volt számomra, hogy a rezsi, a megélhetés és minden fontos csak az én gondom, ő csak látszólag törődött ezekkel. Mígnem kiderült (tegnap) hogy 3 hónapja jár össze kefélni az exhapsijával. Hogy lehet egy nő ennyire hálátlan? Dolgoztam értünk látástól vakulásig, programokat szerveztem magunknak, megkapott mindent. De neki mégis az volt a megoldás az esetleges gondokra hogy visszaszaladt előlük az exéhez.
Más is járt így? Mit tanácsoltok?
Szia, én épp ma írtam ki egy ugyan ilyen kérdést. 6 éves kapcsolatot vágott tönkre 5 nap alatt. A munkahelyére is bementem mert nem vette fel a telefont és ott volt a hapsival. Még neki állt feljebb, hogy én hanyagoltam el (lakhatási költségén kívül én fizettem a kaját a szórakozást mindent). Azt hozta fel, hogy nem utaztunk eleget, nem mentünk sehova, mikor én direkt miatta dolgoztam meg güriztem....
Mikor már azt hiszed, hogy ismersz valakit kívül belül.
Fel a fejjel tesó! Ezen is túltesszük magunkat, jön majd egy olyan lány, aki megérdemel minden percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!