Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha megtudnad, hogy a hatvanas ferjednek van egy öteves gyereke, egy huszonnégy évvel fiatalabb nötöl?
Es hogy rengeteg penzzel tamogatja az anyát , eltartja , es hazudik a penzekröl , ami a nö összes kiadasat fedezi , söt titkon utazgatik veluk stb , ajandekok stb
A pasinak nagyobb vagyona van , stb , uzletember , folyton forgatja a penzt , nehez nyomon követni
A gyereket nem a pasi neven anyakönyveztèk, hogy senki ne tudja es felnött gyerekei ne haragudjanak , de vagyont fog kicsire is ráhagyni .
Ezt meselte nekem a pasi maga , akivel egy helyen dolgozom
Jövöre el akar valni , amikor a lanya eskuvöje lejar .
Jól csinálta. Mondjuk azt nem értem miért nem egyenlően osztja szét a vagyont az összes gyereke közt. Nem szereti a felnőtt gyerekeit? Vagy azok rosszak és nem szeretik őt?
Szórja a férfi a magját a világba amúgy, amennyire csak tudja, nyilván ez az élet egyik értelme. Muszliméknál is lehet akár 4 feleséged is, de csak ha el tudod tartani mindet!
60 évesen majd én is örülnék, meg nyilván bármelyik épeszű férfi, ha egy fiatal nőnek még adhatnám majd a géneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!