Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha kiderülne hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kiderülne hogy a férjednek van még egy felesége?

Figyelt kérdés
Egyszer olvastam hogy Amerikában egy családos férfiről akinek egy tévedés miatt 2 felesége volt.Mivel a férfi értékesítőként dolgozott, ingatlan adás vétellel is foglalkozott ezért a családjától sokat kellett távol lennie mert utazgatott.Miután meghallt kiderült hogy egy másik városba volt még egy családja, tehát tulajdonképpen kettős életet élt 20 éven keresztül.Te mit tennél egy olyan helyzetben ha kiderülne hogy a férjednek másik gyerekei is vannak egy másik feleségtől?Hogyan mondanád el ezt a saját gyerekeidnek?Tudom kicsit abszurd a kérdés de sajnos mindenhol ki lehet játszani a rendszert/lehetnek tévedések.
2018. febr. 23. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés. Először is újragondolnám az életem, sőt a világ működését. Ha ez életében derülne ki akkor biztos hogy úgy elbeszélgetnék vele, hogy azt nem tenné zsebre. Ha halála után mint az adott esetben, akkor lehet megkeresném a másik családot. De mondom ez nehéz kérdés. Viszont a gyerekemnek mégiscsak féltestvére(i)
2018. febr. 23. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen itt főleg arra gondoltam hogy mi lenne akkor ha még élne a férj.Akkor mit tennél?
2018. febr. 23. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát mihamarabb elhoznám az asszonykát'és a kezébe adnám a hólapátot meg a fakanalat,hogy ezen túl ezeket a munkákat te csinálod!

Jómagam meg elmennék a barátnőimmel moziba, meg teázni szép nyugodtan hátradőlve.

Ja a férjem azért elütném kicsit -úgy 8-napon túl gyógyulóra....

N/4x

2018. febr. 23. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis jogi procedúra elé nézne az úriember...
2018. febr. 23. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tévedésből még egy család? Mert hogy papíron vagy számítógépen elírnak valamit, az oké. De hogy valakinek legyen egy másik családja... Ez nem tévedés, hanem bigámia, ha a másik nővel is házasságot kötött. Ebben az esetben a törvény szabályait kellene alkalmazni. Olyan nincs, hogy valaki elfelejti, hogy otthon már van egy felesége meg x gyereke, és másvalakit is feleségül vesz.
2018. febr. 23. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!