Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szólnátok, ha több hónapos párkapcsolat után kiderülne, hogy a párotok idősebb?
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 09:16
1/30 anonim válasza:
Nem mindegy mennyivel és ha alapból hazugsággal indul a kapcsolat akkor megkérdőjelezném, hogy mit keresek mellette. Minek az ilyet eltitkolni?
3/30 anonim válasza:
Az hogy lehet? Hazudott róla?
Nem tudom nekem egyik barátnőm járt így.. Azt mondta a srác hogy 28 éves aztán véletlen egy alkalommal barátnőm észrevette hogy a személyije alapján 34 éves.. Hát nem volt hosszú életű kapcsolat.
Én nagyon kiakadnék rajta. Ha ilyen apró jelentéktelen dologban füllent mi lesz később..
4/30 anonim válasza:
Nekem nem lenne baj, szeretem az idősebb nőket.
5/30 anonim válasza:
2. vagyok. Nálunk is ez volt. 32 évesnek hazudta magát (35 volt valójában), majd egyszer vacsora után véletlen az asztalon hagyta a jogsiját, és reggel én keltem fel előbb, így én találtam meg. Akkor láttam meg a születési dátumot. Nem sokkal később szakítottunk, nem volt értelme, pláne nem értettem, hogy ilyen apróságban minek a gerinctelenséget választani. Akkor, ha nagyobb bajban lesz, csak még jobban át fogja cseszni a fejemet...
6/30 anonim válasza:
Attól hogy valaki 34 éve született, még nem biztos hogy 34 éves. Lehet, hogy csak elment nyaralni egy fekete lyuk közelébe. Vagy csak simán utazott egy kicsit fénysebességgel.
7/30 anonim válasza:
Dobnám. Azonnal. Szerintem beteges dolog az életkorodról hazudni. Mit gondol, hogy majd soha nem tűnik fel? Vagy egyébként se tervezett hosszútávon? Így is úgy is, baromi gáz.
8/30 anonim válasza:
Nem hinném, hogy számítana a kor, ha egyébként jól kijövünk. Nyilván nem 20 évet hazudott el, az csak feltűnt volna. :) 36/L
9/30 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy miért akarta hazugságra alapozni a kapcsolatunkat és hogy van-e még valami, amiben hazudott. Megmondanám neki, hogy nem tudok megbízni benne, ezért egyenlőre hanyagoljuk egymás társaságát. 35N
10/30 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt sokak szerint azon alapul a kapcsolat, hogy a másik hány éves. Mert ha igen, az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!