Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szólnátok, ha több hónapos párkapcsolat után kiderülne, hogy a párotok idősebb?
3as válaszoló vagyok.
Igen apróság jelentéktelen, de a hazugságon van a hangsúly. Hogy indíthatsz úgy egy kapcsolatot hogy nem vagy őszinte??
Számomra ez elképzelhetetlen. Nekem nagyon fontos a bizalom, ha valamiről nem akarok beszélgetni az elején akkor megmondom hogy később térjünk rá vissza. De nem hazudok.
A másik dolog meg hogyha valaki az életkor miatt nem jön össze a másikkal azért nem kár. Tehát nem érdemes hazudni róla.
Az én barátom fiatalabb nálam egy évvel. De sokkal idősebbnek néz ki 6-7 évvel legalább. De soha nem kamuzott az életkoráról.
A másik meg hogy később hogy mondod el hogy ja amúgy nem is ennyi idős vagyok hanem annyi. Ha mondjuk házasságig menne a dolog? :D az anyakönyvvezetőnél kellene megtudnia?
Áhh nálam sajnos borulna a bizalom és nem tudnám komolyan venni.
22-es válaszoló
Miért vágnád el magad? Csak azért mert nem volt párkapcsolatod? Én szerintem meg akit igazán érdekelsz az ezen nem fog fennakadni.
Azért vágná el magát, mert az Én volt párom mondjuk,mielőtt Velem összejött Társkeresőzött és a legtöbb akár csak Nála 6-7 évvel fiatalabb csajra már nem tudott ráírni sem,mert az adatlapján is letiltja és max. 2-3 év Korkülömbséget engedélyez. De mondjad már meg a szerelemnek,hogy Őt ne keresse ezen felül senki?!
Ezek,meg akik itt írogatnak,hogy így donjad ki a pasit meg úgy dobjad ki még soha nem volt és nem is lesz részük igazi szerelemben. A szerelem nem válogat!
"Ezek,meg akik itt írogatnak,hogy így donjad ki a pasit meg úgy dobjad ki még soha nem volt és nem is lesz részük igazi szerelemben"
Nem érted, hogy a hazugság tényével van probléma? Mellesleg én is szakítanék ilyen helyzetben, és igen van részem szerelemben. 3,5 évvel fiatalabb férfiról van szó, aki szűz volt, mikor megismerkedtünk, és nézzenek oda, KÉPES VOLT ŐSZINTE LENNI, a korát illetően, és abban is, hogy még nem volt tapasztalt. Az őszinteség fontos egy normális ember számára.
Ha valaki ilyen kis dologban hazudik, akkor másban is fog, csak mert kényelmes lesz neki.
"Ezek,meg akik itt írogatnak,hogy így donjad ki a pasit meg úgy dobjad ki még soha nem volt és nem is lesz részük igazi szerelemben."
Ne haragudj, de miért is lenne egy hazug ember az "igaz szerelmem"? :D Aki hazudik, az nyilván nem tart engem az "igazi szerelmének", akkor én miért tartsam annak őt? :D
Amúgy mi rosszat írtam a 15-ös válaszomban? Valaki esetleg megmagyarázná? Ugyanazt írtam nagyjából, mint mások, de én kaptam a mínuszt. :D
Felőlem rányomhattok még akárhány mínuszt, csak kíváncsivá tett, hogy mi miatt kaptam ezt, érdekelne.
10.
Miért lenne régen rossz, ha valakinek a kor is számít? Ízlés kérdése. Én pl sosem jöttem volna össze 8-10 vagy még több év korkülönbséggel. Számomra egy 10 évvel öregebb férfi egyszerűen túl öreg hozzám és kész. Mindenki maga választja ki, hogy kivel jön össze és kivel nem, olyan kritériumok alapján ahogy ő akar. Mi van akkor, ha a kor is számít? Semmi. Te is úgy válogatsz ahogy akarsz, és mások is. Ebben semmi rossz nincs. Ha pedig még hazudik is az illető , akkor végképp nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!