Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit szólnátok, ha több hónapos párkapcsolat után kiderülne, hogy a párotok idősebb?

Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 09:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
A kapcsolatoknak őszinteségen kellene alapulnia. A hazugság az hazugság, bármennyire is kicsi.
2018. febr. 9. 10:28
 12/30 anonim ***** válasza:
12%
Mert sokszor azon mulik hogy te mennyi idosnek valod magad , foleg a nok ilyenek. Ha fiatalabbat mondasz akkor tuti kommunikal talalkozik veled de ha megmondod a valos korod akkor mar “ ven gcinek nezz” . Amikor mar egyutt vagytok is ki derul inkabb kegyes hazugsag az ami tortent , meg sem azt tagadta le hogy 3 gyereke van meg 2 szeretoje... annyira tul komprikaltok egyes dolgokat ti nok. A ferfi lassan le tagadja azt hogy este nem furdott le csak reggel mert faradt volt akkor ki dobod mert o mocskosul be csapott teged mi? Majd ha valaki 15-20 eveket tagad le akkor lehet felhaborodni addig nem hiszem hogy kellene .
2018. febr. 9. 10:42
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

Komprikál. Lol. :D

Felmerülne bennem, hogy miben hazudott még, mi értelme volt, és valószínűleg megrendülne a bizalmam.

2018. febr. 9. 10:55
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
Te meg ostoba, de ne ragozzuk ezt.
2018. febr. 9. 11:16
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ, hogy hazudott-e, és hogy mennyit.

Nálunk is 1-2 hónap után derült ki, hogy a párom más életkorú mint hittem, de ez azért volt, mert soha nem volt konkrétan téma, csak magamnak tippeltem be, hogy 2 évvel idősebb nálam, mert azt tudtam, hogy 2 évvel korábban érettségizett mint én. Egyébként nem beszélgettünk arról, hogy ki hányban született. Aztán egyszer véletlenszerűen leesett, hogy 2 évvel korábban érettségizett, de azért, mert 1 évvel idősebb + én 5 évig jártam középsuliba (ő csak 4 ugyebár), így jön ki a +2 év. Mi ezen csak nevettünk egyet, hogy félreszámoltam.

Ha konkrétan kamuzna a koráról, akkor alaposan megrendülne a bizalmam, és hü lyének gondolnám, sose értettem, minek hazudni erről.

2018. febr. 9. 11:16
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
szakítanék, hisz lehet ott más is, amit eltitkolt
2018. febr. 9. 11:20
 17/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem örülnék,mert hazudott. Más szempontból meg bejönnek az idősebb férfiak,de megrendülne a bizalmam benne.
2018. febr. 9. 11:22
 18/30 anonim ***** válasza:
84%

Ner az számítana,hogy valójában hány éves, az,hogy hazudott, titkolózott. Ezért nem kérdés,hogy amennyiben ez több hónap után derülne ki, szakítanék.

Ha ezzel kapcsolatban hazudik, más dologban is megteheti, tehát nem bíznék meg benne.

Ha 1-2-3 évet tagadna le (mert gondolom, nem "fel") akkor azt miért teszi? Ha többet, az simán kiderül pár hónap után is a beszélgetésekből ha odafigyelünk a másikra.

Egyik barátnőm járt így. A srác jóval fiatalabb volt, ami még tetszett is Neki. Nagyon nem firtatta a tényleges korát. Amikor kiderült már terhes volt, megtartották a babát.

Hááát,hogy Ő nem is gondolta,hogy ennyire fiatal...és értelmes nőről beszélek.

De, sejtette, csak elkábította a fiatalsága és nem foglalkozott a korával.

2018. febr. 9. 11:26
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

Lapát.

Amúgy is butaság ilyenről hazudni. Tényleg nem az számít, hogy ki hány éves "papíron", ha bejövünk egymásnak. Aki erről hazudik, az azt gondolja rólam, hogy felszínes vagyok, és biztos, hogy nem hosszú távra tervezett.

Egyszer volt olyan, hogy randiztam egy pasival, aki elvileg 32. A képen is annyinak tűnt. Élőben viszont simán kinézett 40-nek. Nem tudtam eldönteni, hogy ennyire rosszul tartja magát, esetleg betegség áll a háttérben, vagy hazudott a koráról. Nem firtattam, de nem lett második randi. Lehet, hogy ha azt írja, hogy 40 éves, akkor lett volna folytatás. De így valahogy annyira fura volt, hogy a "korához képest" túl öregnek látszik.

Nem érdemes erről hazudni.

2018. febr. 9. 11:36
 20/30 anonim ***** válasza:
23%

Ok, hazudott, hazudott. Elítelendő, senki sem szereti a hazugokat. De. En itt érzek egy kis álszentség szagot is a levegőben. Majd' mindenki azt írja, hogy nem kell hazudni, a pasi valódi korával is összejöttetek volna vele. Biztos? Nem lehet, hogy a pasi csak attól félt, hogy ha az első alkalommal elárulja a valódi korát, akkor nem lett volna folytatás?

Gyakran olvasom itt, hogy társkeresési területen, mindenki az elérhető legjobbat szeretné megszerezni. Simán elképzelhető, hogy az illető úgy gondolkodott, hogy nem akar egy kevésbé befolyásolható számadat miatt hátrányt szenvedni ebben az ádáz versenyben. Persze a hazugság az hazugság, amivel az eredetihez képest még nagyobb bajba került. Én pedig csak próbálok rávilágítani a lehetséges motivációjára.

Vagy ha már rólam van szó. 31 éves vagyok és még nem volt soha párkapcsolatom. Egy randin a nők nagyon-nagy százalékánál el is vágtam magam, ha ezt elárulom. Azzal javíthatnám az esélyeimet, ha legalább az egyik adatról hazudnék (a koromról is hazudhatnék, ugyanis sokkal fiatalabbnak nézek ki, általában 23-26-nak szoktak tippelni), de akkor HAZUDNÉK, amit egyebként (nyilván joggal) a nők gyomra, de még a saját lelkiismeretem sem venne be.

Egy szó mint száz, a hazugság elítélendő, viszont lehet, hogy félelem, frusztráltság, ill. egyéb dolog áll a hátterében.

2018. febr. 9. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!