Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonnégy év korkülönbség? Vélemény?
Most vagy apa, vagy anyakomplexusod van, attól függ nyilván, hogy milyen nemű vagy.
Egyébként meg a ti életetek, azt csináltok, amit akartok, a ti magánéletetek, senkinek semmi köze, ehhez nem kell kérdést ide kiírni.
Ha azt írom, hogy szakíts, mert nincs értelme, mert problémák lesznek a későbbiekben, akkor szakítasz?
Kétlem, na, erről ennyit! :)
Ezt csak te tudhatod, hogy működne-e, mi hiába írunk bármit.
Én nem tudnék elképzelni egy ilyen kapcsolatot, főleg ha belegondolok, hogy anyám és köztem 20 év korkülönbség van, szóval egy anyumnál is idősebb nővel járnék. :D
22/F
Nézz körül mennyire kevés jó kapcsolat van. Szóval, ha te úgy érzed találtál valamit, ami jobb lesz, akkor dönts és aztán bánd meg vagy ne bánd meg. Nincs ezekre szabály. De nyilván egy csomó szempontból nehéz lenne. Szerintem ilyen esetben talán az segíthet, hogy látsz e ott valami olyan emberi dolgokat, ami adhat neked a kapcsolattól függetlenül. Sőt ez durva lesz, de itt a pénz is számíthat.
Az biztos, hogy ezt akkor lehet csinálni, ha egyikőtök sem egy gyáva valaki. Különben sok kellemetlen helyzet lehet.
De ha meg szerelmes vagy, akkor tök mindegy mik az ész érvek. Annyira ritkán szerelmes az ember, hogy akkor meg menj bele és verd a fejed a falba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!