Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves férfihoz 21-25 éves lány? Normális korkülönbség?
Ne korosztályt keresgess hanem EMBERT.
A korkülönbség normális lenne, de az élethelyzet nagyon más. Működik, de nehezen.
Most persze, lehet mondani, hogy attól függ, milyen terveid vannak vele, de őszintén szólva, ez tényleg embertől függ. A párom most 30, én 23 vagyok, pont az a korkülönbség, amiről te beszélsz. Több, mint két éve ismerkedtünk meg, és nem mondhatnám, hogy az élethelyzetünk vagy a céljaink, életfelfogásunk bármiben is különbözne. Sőt.
Szóval szerintem érdemes ezt a korosztályt is figyelembe venned, sok korombeli lány van, aki hasonlóan komoly, hosszú távú kapcsolatra vágyik, mint én, ahogyan nyilván az idősebb korosztályokban is találni laza kapcsolatra vágyókat.
1:
Ja, csak ha még akarsz családot alapítani, akkor egy 25 éves nő esélyesebb a szerepre, mint egy 35 éves :D
8:
Mitől jobb?
A szüleim akkor jöttek össze, amikor anya 22, apa 30 éves volt.
De tényleg kíváncsi vagyok szerinted mitől jobb. Attól, hogy a 35 évesnek befutottabb lehet már a karrierje és több a fizetése? Attól, hogy egy 35 éves férfi esélyesebben akar megállapodni már, mint egy 25 éves? Attól, hogy a 35 éves mögött több élettapasztalat van?
26 vagyok, párom 32, szóval kis túlzással még talán beleférek. :)
Én azt mondom, hogy érdemes - bár a 21 éves még nagyon fiatal. 21-22 évesen még egy 30 éves pasit is veszélyesen öregnek láttam. 24 felett már reálisabb szerintem keresgélned - bár persze, kivételek mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!