Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves férfihoz 21-25 éves lány? Normális korkülönbség?
13:
Családot alapítani 30 körüli nővel? XDDD
27 vagyok (N), párom 44 (F). 8 éve vagyunk együtt.
Az a "normális", amit mindketten annak ítéltek meg. Személy szerint, én sosem éreztem a kettőnk közti korkülönbséget. Talán annyiban, hogy az elején nagyon naív voltam más emberekkel szemben. Azóta tanultam belőle.
Szerintem egy 8-11 év nem olyan nagy dolog, ha már mindkét fél nagykorú. A férfiak egyébként is később érnek, mint a lányok.
17:
Ez még oké. Hozzád leginkább a 25-30 éves illik.
B: Gondolom nem is akarsz családot/gyereket még vagy 5 évig. Azért ez is eléggé számít
Egy 25 éves még oké, de mit akarsz egy 21 évestől? Nyilván nem azért lennél vele, mert olyan érett, hanem mert jól néz ki és fiatal.11 év korkülönbség már túl sok, legalábbis nekem, ismerek olyat is, aki 18 évesen egy 40-es faszival járt(nem mintha ez egészséges dolog lenne).
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!