Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült barátom egy 33éves nővel. Járkál össze mellettem, hogyan tehetem tönkre?
Szánalmas vagy Kérdező. Igen, jól mondod: hagyd, hogy más nőt dugogasson, te pedig keress mást. Miért akarnál olyannal maradni, aki nem szeret téged? Nem is értelek. Ennyire nincs önbecsülésed?
Mégis miért lesz neked jobb, ha tönkreteszed a másik nőt? Nem ő a hibás, hanem a barátod.
Ne akard tonkretenni oket, mert csak magadat teszed nevetsegesse.
Egy dolgot tehetsz: emelt fovel, hiszti nelkul kidobod.
Nem kell semmi erőszakosat tenni egyikkel se. Lehet hogy a nő nem is tud rólad.
Engem is csaltak meg. Nem keltem ki magamból. Én is 19 éves voltam. Én a leghigattabban szakítottam vele. És meg se hallgattamm, esélyt se kapott. Levegőnek néztem. Ez fájt neki. Rajött hogy mit veszített hogy megcsalt engem. Azóta is próbálkozik nálam.
Szerintem amit csinàlt vele sokkal nagyobb fàjdalmat okozott neki, mitha kikeltem volna magamból és lejárattam volna magam.
Alig várom már, hogy téged is 33 évesen vén ringyónak nevezzenek.
Talán a kedves félrekefélő párodat kéne inkább számonkérned nem?Ő az, aki csal, nem a szerető.Ez a súlyosabb rész.
Egy dolgon gondolkozz el, mégpedig azon, hogy van a pasidnak egy fiatal csinos barátnője és ő mégis a szerinted vén, dagadt, szánalmashoz jár. Na ez miért van?
Hiába vagy szép és fiatal de ezek szerint valamit nem tudsz olyan jól mint a konkurencia.
Fejlődni kell, testileg, szellemileg meg mindenhogy, hogy olyan nővé válj akiért a két kezét összecsapja aki megkap és akkor nem kell hisztizni. Ha meg valami idióta akkor is félrekacsint akkor nevetve dobhatod őt a kukába mert válogathatsz a jobbnál jobb pasik közt. És akkor a dobott pasi hisztizhet, hogy mekkora idióta volt, hogy Téged elvesztett, de ez Téged már nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!